171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
21.12.2018

Vielä kerran ennen taukoa, pojat!

TPS vierailee Hakametsän illassa.

21.12artikkeli.png

Joulutauko odottaa Turun Palloseuraa yhden Liiga-ottelun päässä. Tämä kyseinen ottelu väännetään tänään perjantaina Tampereella Ilvestä vastaan.

Hakametsän jouluinen taisto on joukkueiden kolmas kohtaaminen kuluvalla kaudella. Kaksi ensimmäistä on vienyt TPS kuuden pisteen arvoisesti.

Liiga-arki on kohdellut joukkueita eri tavoin. TPS:n reki kulkee vahvassa myötätuulessa sarjan kakkosena, kun taas Ilves on kahlannut syvemmässä lumessa alkusyksyn hurmoksensa jälkeen. Tamperelaiset löytyvät taulukon kymmenenneltä sijalta.

Edellisestä viidestä ottelustaan Ilves on raapinut kasaan kuitenkin mukavat yhdeksän pistettä. TPS:n pistemäärä samalla otannalla on 12.

Turkulaisten kokoonpanoon on tehty yksi muutos eilisen jälkeen. Leijona-vahti Rasmus Tirronen palaa punaisten putkien väliin pienen tauon jälkeen.

– Meidän pitää rakentaa eilisen Kärpät-ottelun päälle hyvä esitys myös Tampereella. Joulutauolle siirtyminen odottaa, mutta sitä ennen me haluamme ottaa kolme pistettä, painottaa TPS:n puolustaja Brandon Gormley.

– Ilves on hyvä joukkue ja pelit heitä vastaan ovat tiukkoja. Meidän on oltava hereillä, Gormley jatkaa.