231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
4.4.2019

Uuden tekeminen alkaa nyt!

Täytä hakemus ja tule rakentamaan mustavalkoista elämystä.

artikkeli_myyntirekry.png

Nyt sinulla on upea mahdollisuus yhdistää työssäsi jääkiekko, myynti ja sosiaaliset taitosi. Tervetuloa urheilumarkkinoinnin tiimiimme tuottamaan Euroopan parhaita lätkäelämyksiä! Etsimme joukkoomme aktiivista ”sentteriä” vastaamaan uusien yhteistyökumppanien hankinnasta ja heille tarjottavien palveluratkaisujen räätälöinnistä.

Jos olet kunnianhimoinen ja huipputuotteen myynti kiinnostaa, tämä työ on tehty sinua varten. Organisaatiomme kehittyy jatkuvasti ja pääsetkin osaksi tiimiä, joka ei pelkää keksiä uutta ja lanseerata innovaatioitaan näyttävästi.

HC TPS Turku Oy on osa vuodesta 1922 saakka toiminutta Turun Palloseuraa, joka on Suomen suurimpia urheiluseuroja. Luomme otteluelämyksiä tuhansille asiakkaille joka viikko.

Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Urheilumarkkinoinnin asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu:

  • Kartoitat uusia potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä kasvotusten että puhelimitse. Luot uusia asiakassuhteita osana muuta myyntiryhmää – sinullakin on hyvä olla joukkuehenki kohdillaan.
  • Tässä työssä kohtaat uusia ihmisiä joka päivä. Tehtäväsi on verkostoitua eri sidosryhmien kanssa. Huolehdimme asiakassuhteista myös ottelutapahtumailtoina.
  • Rakennat kullekin asiakkaalle parhaiten sopivat palvelukokonaisuudet ja ymmärrät pitkäaikaisten asiakassuhteiden merkityksen. Osaat myös lukea ihmisiä sekä erilaisia tilanteita.
  • Viimeistään työn alettua huomaat ottelutapahtumien hyödyt ja arvon asiakkaillemme myös businessnäkökulmasta. Voit parhaimmillaan paitsi rakentaa unohtumattomia otteluiltoja, myös vauhdittaa asiakkaiden liiketoimintaa ja luoda arvokkaat verkostot.

Edellytykset:

  • Sanomattakin on selvää, että HC TPS:n asiakkuuspäällikkönä viihtyy vain ihminen, joka on kiinnostunut urheilusta ja jääkiekosta.
  • Sinulla on hyvä olla jo useampi pisteputki B2B-myynnin sekä asiakaspalvelun puolelta.
  • Ymmärrät mediamyynnin ratkaisujen tarjoamat hyödyt asiakkaalle ja pystyt tarjoamaan asiakkaalle kokonaista tuote- ja palveluratkaisua yksittäisen tuotteen sijaan. Moderni työote ja digimarkkinoinnin ymmärrys ovat totta kai HC TPS:n edustamisessa eduksi.
  • Halu tehdä tuloksia, määrätietoinen ja itsenäinen ote tekemiseen. Ymmärrät panostaa pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin, etkä ole hakemassa pelkästään pikavoittoja. Oma auto on välttämätön tehtävän hoitamiseen.

Iske hakemus sisään saman tien!

Jos sait jo päälle hyvän alkulämmön, lähetä meille hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan hakulinkin kautta viimeistään 22.4.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 5.4. klo 9-10 ja tiistaina 9.4. klo 16-17 HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen, puh. 040 504 8956.

Rekrytointiprosessista voit kysyä lisää Baronan rekrytointikonsultilta Kati Blinnikka-Pullolalta, puh. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa maanantaina 8.4. klo 9.30-11 ja ti 16.4. klo 14-16 välisinä aikoina.

 

Osuiko? Täytä hakemuksesi TÄÄLLÄ!