221

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg
16.1.2021

Ukko-Pekka Luukkonen siirtyy takaisin Pohjois-Amerikkaan

”TPS:ssä oleminen teki minusta paremman maalivahdin.”

50840492852_5d389c633a_k.jpg

Turun Palloseuran maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen siirtyy TPS:n vahvuudesta Pohjois-Amerikkaan. NHL-seura Buffalo Sabres kutsui ”Upin” AHL-seuransa Rochesterin vahvuuteen välittömästi.

Näin ollen Luukkosen viimeiseksi palvelukseksi TPS:lle jäi voiton torjuminen perjantaina Mikkelin Jukureita vastaan.

Päivitetyn lainasopimuksen myötä Luukkosen piti torjua Turussa helmikuun alkuun asti, mutta siirtoasiat etenivät perjantain ottelussa samaa tahtia kuin mitä TPS mätti maaleja Jukurien verkkoon.

– Kutsu kävi ja sellaista se on. Viihdyin Turussa ja TPS:ssä älyttömän hyvin syksystä alkaen. Valmennus, pelaajat ja koko organisaatio tekivät oloni hyväksi, kertoo Luukkonen.

– TPS:ssä oleminen teki minusta myös paremman maalivahdin, josta haluan kiittää maalivahtivalmentaja Ari Moisasta, jatkaa Luukkonen.

TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama kiittää Luukkosta menneestä syksystä.

– On hienoa, että me pystyimme auttamaan pelaajaa eteenpäin urallaan ja tarjoamaan olosuhteet kehittymiseen, vaikka menetämmekin nyt hyvän maalivahdin, Urama painottaa.

– Luukkosen lähdön myötä kartoitamme maalivahtitilannettamme aktiivisesti ja tahtotilanamme on saada uusi mies maalivahtiosastollemme Andrei Kareevin tueksi, Urama jatkaa.

Kiitos kaikesta, jonka torjuit, Upi!