karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
13.10.2018

Turun syys-illassa tarjolla huippuottelu

TPS ja Tappara kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

artikkeli13.10.png

Turkulainen jääkiekkoviikko huipentuu lauantaina Gatorade Centerissä, kun Turun Palloseura ja Tampereen Tappara kohtaavat klo 18.30.

Ottelu on joukkueille ensimmäinen kohtaaminen kuluvan kauden Liigassa. Tappara pelasi viimeksi eilen voittaen Kouvolan KooKoon 3–2 kotikaukalossaan. TPS puolestaan hiljensi torstaina Helsingin, raapimalla jatkoaikavoiton HIFK:sta.

Turkulaisten kokoonpano on elänyt hieman edellisen ottelun jälkeen. TPS:n maalilla nähdään lauantai-illan kiekkohuumassa Henrik Haukeland. Myös Oskari Siiki nousee pelaavaan kokoonpanoon, nelosvitjan oikeaan laitaan.

Puolustaja Bernard Isiguzo aloittaa illan puolestaan kolmannessa pakkiparissa Jani Forsströmin vierellä.

– Kova peli on tulossa, mutta innolla odotan Tapparan kohtaamista. Pidetään omasta tekemisestä kiinni, rakennetaan peliä nopeasti ja murretaan heidän trappinsa, visioi ”Benkku” illan käsikirjoitusta.

Isiguzo on päässyt mukavasti kiinni Liigan-vauhdin pyörteisiin alkukauden lepojakson jälkeen. Samalla tiellä nuorukaisen tekeminen etenee myös jatkossa.

– Vauhti on kova, mutta olen ollut siinä mielessä tyytyväinen alkukauteeni, että suunta on eteenpäin koko ajan. Tästä jatketaan.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskisen teesit illan lähtökohtiin ovat selkeää luettavaa ja antavat osviittaa latautuneesta isäntäjoukkueesta.

– Kotikaukalo, lauantai-ilta ja vastassa Tappara. Askissa positiivinen, energinen ja kuitenkin ylpeä omasta tekemisestään oleva TPS, Kaskinen linjaa.

Mikäli et ole vielä käynyt lippukaupoilla iltaa varten, pääset ostoksille kätevästi TÄÄLTÄ!

Illalla nähdään!