231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
3.9.2019

Turku Live tarjoaa Gatorade Centerissä tilan tähdille ja suurtapahtumille

Turun monitoimihallin Gatorade Centerin koko vuokraustoiminta on siirtynyt Turku Livelle. Ammattilaisten tiimi lähtee rakentamaan Turkuun entistä monipuolisempaa tapahtumatarjontaa.

turkulive_logo_.png

HC TPS Turku Oy:n tytäryhtiö Turkuhallin Palvelu Oy vaihtaa nimensä Turku Liveksi ja vastaa jatkossa koko monitoimiareena Gatorade Centerin tapahtumavuokraustoiminnasta. Vuokrauksen lisäksi Turku Live tuottaa laadukkaita ravintolapalveluita niin TPS:n ottelutapahtumissa, konserteissa kuin yksityistilaisuuksissakin. 

Turku Liven tavoitteena on saada areenaan monipuolisesti isoja yleisötapahtumia ammattilaisten tiimin johdolla. Turku Liven tapahtumatuottajana aloittaa Linda Lebnaoui ja yritystapahtumien myynnistä vastaa Veera Oikari. 

Turku Live panostaa jatkossa yleisötapahtumien lisäksi myös vahvasti muihin tilaisuuksiin. Areena taipuu pienistä seminaareista gaalaillallisiin ja liikuntaseikkailuista aina lanseeraustilaisuuksiin. 


Areenatason tapahtumille on kysyntää

 Turku Liven liiketoimintajohtajan Heidi Ahon mukaan Turku on markkina-alueena erittäin kiinnostavassa vaiheessa.

– Livemusiikilla, urheilutapahtumilla, teatterilla ja festivaaleilla on mennyt jo pitkään hyvin. Uskon, että areenakonserteille ja -tapahtumille on kysyntää yhä enemmän Turussa. Pääkaupungissa areenatason konsertteja ja tapahtumia on tehty menestyksekkäästi jo pitkään, ja seuraava luonnollinen siirtymävaihe on viedä tapahtumia myös maakuntiin, Aho visioi. 


Aho uskoo myös Turun ”elämysten areenan” valoisaan tulevaisuuteen. Isoja tapahtumia on jo tiedossa.

– On hienoa, että olemme saaneet jo heti alkusyksyyn upean julkistuksen, kun kansainvälinen Disney On Ice palaa Turkuun pidemmän tauon jälkeen. 

– Gatorade Center on yksi Suomen uusimmista halleista, ja hallin fasiliteetteja on myös uudistettu ajanmukaisesti. Meiltä löytyy muun muassa Euroopan suurin videokuutio, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi keskilavan konserteissa tai e-urheilun tapahtumissa. Areenoiden ruokatarjonnassa olemme kiistaton edelläkävijä Suomessa, ja meiltä loihditaan jokaiselle kuluttajalle hyvää ruokaa, laadukkailla raaka-aineilla toteutettuna, Aho kertoo.

 

Tulevat tapahtumat:

19.-22.9.2019 Agilityn MM-kilpailut

5.12.2019 Hector & His Power Band – Hexit-konserttikiertue

14.12.2019 Lauri Tähkä

20.-23.2.2020 Disney On Ice: Magical Ice Festival