231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
1.2.2019

TURKU isännöi Helsinkiä

”Lataus on tänään se homma!”

1.2artikkeli.png

Keskitalven odotetuin perjantai on vihdoin täällä – ja se tarkoittaa Turun Palloseuran ja Helsingin IFK:n kohtaamista Turussa.

Puoli seitsemältä alkavasta massiivisesta näytelmästä ei puutu jännitteitä tai mielenkiintoa. Tätä näytelmää koko jääkiekkoileva Suomi on odottanut joukkueiden edellisestä kohtaamisesta lähtien.

TPS ja HIFK kalistelevat sapeleitaan tänään kolmannen kerran kuluvalla kaudella. TPS on raapinut näistä otteluista kaikki jaossa olleet kuusi pistettä.

Sarjataulukossa TPS löytyy edelleen kolmannelta sijalta 81 pisteellä. Helsinkiläiset vaanivat kahdeksan pisteen päässä viidennellä sijalla.

– Lataus on tänään se homma! Tiedetään se, että kun mennään perjantai-iltana kotona ja HIFK:ta vastaan, niin saadaan hyvä meininki. Kun jokainen lataa itsensä ja vetää oman parhaan pelin, niin tulee hieno ilta, linjaa TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

– Pelillisesti viisikoiden täytyy pysyä kasassa. Terävät tarjonnat, lyhyet syötöt ja kimpassa pelataan hyökkäys- ja puolustussuuntaan, niin yksiklöistä ja joukkueesta saadaan paras mahdollinen esiin.

TPS:n tuore puolustajahankinta Aleksi Salonen debytoi tänään ykkösparissa Ilkka Heikkisen taisteluparina. Uusitussa ykköskentässä nähdään sentterin tontilla puolestaan Oula Palve, jonka laidoilla Kaapo Kakko sekä Zach Budish.

– Pyrin tuomaan iltaan omaa rohkeaa pelaamistani. Henkisesti tähän iltaan tarvitaan erittäin isoa latausta. Viime aikaiset esitykset huutavat sellaista pientä maineen puhdistusta. Kova peli on tulossa, joten joka äijän pitää olla huolellinen pikkuasioissa. Kovaa täytyy pystyä myös pelaamaan, paaluttaa Salonen silmääkään räpsäyttämättä.

Gatorade Centerin jännitysnäytelmä käynnistyy klo 18.30! Ovet aukeavat puolestaan klo 17.

Mökki täyttyy kovaa vauhtia, joten poimi ennakkolippusi TÄÄLTÄ!