191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
7.6.2018

Tulossa ennennäkemätön kauden avaus!

Turun Palloseuran uudistunut ottelutapahtuma paljastuu 14. syyskuuta. Tuolloin sarja-avaukseen Gatorade Centeriin saapuu Hämeenlinnan Pallokerho. 

ARTIKKELIN_kuvituskuva_kaudenavaus_2000x1045.png

Liiga-kauden 2018-2019 otteluohjelmasta paljastui torstaina avausviikonlopun käsikirjoitus. Turun Palloseuran osalta avausviikonloppu pitää sisällään kotiottelun Hämeenlinnan Pallokerhoa ja vierastaiston Porin Ässien kotiareenalla. 

TPS tarjoilee ennennäkemättömän kauden avauksen 14. syyskuuta Gatorade Centerissä klo 18.30. Tuolloin paljastetaan mm. uuden jättikokoisen videotaulun kaikki ominaisuudet, sekä täysin uudistettu alkushow uusine efekteineen. Kaikkea emme voi vielä kertoa, mutta lupaamme, että yllätyt.

Ottelun aikana kunnioitetaan myös perinteitä: ennen peliä TPS:n mestaruusviirit valaistaan arvokkaasti. Jäällä ovat myös ne TPS-pelaajat, joiden pelinumerot on jäädytetty Gatorade Centerin kattoon. Erityisesti juhlimme Timo Nummelinin 70-vuotissyntymäpäiviä.

Visuaalisten elämysten lisäksi Gatorade Centerillä on tarjolla uudistunut ravintola- ja kioskimenu. Tarjolla on myös kattavasti kasvisruokaa, mutta ei siinäkään vielä kaikki.

ARTIKKELIN_kuvituskuva_kausarit_2000x667_EI_FACEBOOK_COVER.png

D-ravintola ruualla tai ilman 

Gatorade Centerin D-päätyyn avataan ainutlaatuinen ravintolakokonaisuus, jossa tarjolla on TPS:n omien kokkien loihtimia Street Food -tyylisiä makuelämyksiä. D-ravintola jatkuu myös A1- ja C4-katsomoihin.

D-ravintolan istumapaikkalippu ruokineen maksaa 49 euroa. Lippu sisältää virvoitusjuoman ja kahvin.

D-ravintolan istumapaikkalippu ilman ruokaa maksaa 39 euroa. Lipun hintaan kuuluu kuitenkin virvoitusjuoma ja kahvi.

massive_dravintola2_preview.png 

Muistathan hyödyntää vielä hetken voimassa olevan Early Bird -kausikorttitarjouksen. Irtoliput D-päädyn ravintolamaailmaan tulevat myyntiin huomenna perjantaina 8. kesäkuuta klo 9 osoitteessa ticketmaster.fi/hctps.

UUTINEN_earlybird_2000x1045.png