231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
7.6.2019

Tule juhlimaan Kaapoa ja Mikkoa Gatorade Centeriin!

TPS ja Turun kaupunki järjestävät kultasankarien kunniaksi kansanjuhlan.

kultakaaponilta_artikkeli.png

Turun Palloseura ja Turun kaupunki järjestävät tuoreelle maailmanmestareille Kaapo Kakolle ja Mikko Lehtoselle kaikille avoimen juhlaillan.

TPS-kasvatteja juhlitaan ja palkitaan Gatorade Centerissä keskiviikkona 12.6. Ovet aukeavat klo 17.30 ja virallinen ohjelma käynnistyy klo 18.24.

– Meille on etuoikeus saada järjestää yhdessä Turun kaupungin kanssa juhlailta Kaapolle ja Mikolle. Haluankin tässä yhteydessä erikseen kiittää kaupungin organisaatiota erittäin nopeasta reagoinnista järjestelyjen suhteen, hehkuttaa HC TPS:n liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

Juhlaillan päätteeksi jokaisella on mahdollisuus napata kahden turkulaisen maailmanvalloittajan kanssa.

– Sikäli ilmassa on myös läksiäisten tunnelmaa, että hyvin todennäköisesti Kaapo taiteilee ensi kaudella kaukana Gatorade Centeristä. Tämä asetelma nostaa tulevan juhlaillan arvoa entisestään. On aika kiittää Kaapoa niistä elämyksistä, joita hän meille kaikille tarjoili niin TPS-paidassa kuin Leijonissakin, muistuttaa HC TPS:n viestintä- ja sisältöpäällikkö Eero Tuominen.

– Olemme myös sopineet Suomen Jääkiekkoliiton kanssa MM-pokaalin saapumisesta Suomen Turkuun keskiviikon juhlaan, jatkaa Tuominen.

Tilaisuuteen on luonnollisesti vapaa pääsy.