051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
16.10.2018

TPS:n viikossa kolme ottelua ja matkustamista

”Valko-Venäjällä tarvitaan ammattimaisuutta.”

31339295838_e70c2fa82f_o.jpg

Alkanut viikko kuljettaa Turun Palloseuran miehistön ensin Liettuan kautta Valko-Venäjälle, josta edelleen Lahteen – ja takaisin Turkuun. Tähän yhtälöön sisältyy yksi CHL-ottelu sekä kaksi kotoisen Liigan syksyistä vääntöä.

TPS:n miehistö nousi bussiin tiistaiaamuna suuntana Helsinki-Vantaan lentoasema. Lento Vilnaan ja illaksi bussilla Valko-Venäjälle Minskin ylvääseen kaupunkiin.

Junost Minsk isännöi turkulaisia keskiviikkona ottelussa, jossa pelillistä panosta ei juurikaan ole. Kummankin joukkueen CHL-tie on noussut pystyyn jo aikaisemmin.

– Meiltä tarvitaan ammattimaista asennetta Minskin-matkaa varten ja sitä meiltä kyllä löytyy. Työmoraali jokaista ottelua kohtaan on kunnia-asia, vaikka CHL nyt meidän osalta päättyykin keskiviikkona. Pelataan hyvä ja vahva ottelu, josta voidaan ammentaa kunnon momentumia koko viikon ajaksi, linjaa TPS:n yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budish.

TPS palaa Suomeen torstaina ja perjantaina odottaa jo Liiga-ottelu Lahdessa Pelicansia vastaan.

– Minskiä vastaan vastuuta jakautuu varmasti useammalle pelaajalle. Se on mielestäni vain hyvä asia, koska edessä on kuitenkin pitkä kausi. Ensin taistellaan voitto Valko-Venäjältä, sitten isketään Lahdessa revanssi Pelicansista. Tämän jälkeen pääsemme huipentamaan viikko kotikaukalossa lauantaina, paaluttaa ”Artukaisten metsuri” Budish.