231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
7.9.2018

TPS:n uusi alkushow hakee vertaistaan

Sun Effects ja Jori Sjöroos taikovat Gatorade Centeriin ennennäkemättömän kokonaisuuden.

artikkeli.png

Elämyksesi on taattu, kun Turun Palloseuran ottelut Liigassa käynnistyvät kotiottelussa Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan syyskuun 14. päivä. Turkulaisseuran uutta alkushow’ta on ollut rakentamassa alojensa huiput, audiovisuaalisuuden suunnannäyttäjä Sun Effects (mm. Slush, Flow Festival) ja säveltäjä/tuottaja Jori Sjöroos (mm. PMMP, Vesta).

TPS:n uudistetussa ottelutapahtumassa Sun Effectsin loihtimat visuaaliset elementit saavat kirjaimellisesti haukkomaan henkeä. Se mitä perjantaina 14. syyskuuta kotihallissa koetaan on ainutkertaista, jopa Euroopan mittakaavassa. Sarja avataan tällä tavalla vain kerran elämässä.

– Lähtökohtamme alkushow’n suunnittelulle oli yhdistää voimakkaita visuaalisia elementtejä, jotka kumpuavat urbaanista estetiikasta ja vahvistavat mustavalkoista identiteettiä. Visuaalinen sisältö korostaa hallin selkeiden muotojen arkkitehtuuria ja luo todellisen temppelin jääkiekolle , paljastaa Sun Effectsin Lighting Designer Tiiti Hynninen.

– Olen ihaillut Sun Effectsin työtä Flowssa ja Slush-tapahtumissa pitkään, ja kun lähdettiin kehittämään ottelutapahtumaa, oli haave saada Sun Effectsin tiimi mukaan. Työryhmä otti haasteen vastaan innostuneesti ja voin vakuuttaa, että TPS näyttää nyt jotain mitä Suomen jääkiekossa ei ole aikaisemmin nähty, hehkuttaa puolestaan TPS:n liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

Audiovisuaalisuuden elämyksen kruunaa luonnollisesti musiikki. Äänimaailmaan  on oman kädenjälkensä jättänyt maamme kiistattomiin musiikillisiin neroihin kuuluva Jori Sjöroos säveltämällä turkulaisseuralle uuden ”anthemin”. Sen myötä yleisö latautuu turkulaisen kotijoukkueen taakse kuin itsestään.

– En seuraa intohimoisesti urheilua tai jääkiekkoa mutta rakastan urheilujuhlan tuntua, hurmosta ja yhteisöllisyyttä mitä areenoilla koetaan. Otin TPS-anthemin teon vastaan haastaakseni itseni tekemään jotain aivan muuta. Jotain sellaista mitä en aiemmin ole tehnyt. Unelmatilanne olisi se, että luomamme alkushow lämmittelisi jokaisessa kotimatsissa yleisön kannustamaan TPS:n voittoon, Sjöroos viestittää.

– Musiikki on kaiken tekemisen selkäranka, ja uusi ilmeemme vaati myös uuden musiikillisen alustan. Tiesin, että Jori oli kieltäytynyt monista projekteista, ja olin todella yllättynyt millaisella innolla hän lähti projektiin. Jori on musiikillinen nero ja täydellisempää ”anthemia” ei olisi voinut kukaan muu tehdä, Aho lupaa.

TPS kohtaa perjantaina 14.9. avausottelussaan Gatorade Centerissä HPK:n. Samalla voi kokea ensimmäistä kertaa TPS:n uuden alkushown, sekä kuulla ensisoitossa Jori Sjöroosin sävellyksen. Liput voit ostaa tutusta osoitteesta ticketmaster.fi/hctps