191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
17.10.2018

TPS:n tämän kauden CHL-taival päättyy

Junost Minsk ja turkulaiset kohtaavat klo 19.

ARTIKKELI_chl.png

Turun Palloseura esiintyy tänään viimeistä kertaa CHL-väännöissä kuluvan kauden aikana. Samoilla tunnelmilla iltaan etenee kotijoukkue, valkovenäläinen Junost Minsk, jonka taival CHL:ssä loppuu niin ikään alkulohkoon.

TPS matkusti Valko-Venäjälle eilen. Matkustusvahvuudesta pois ovat hyökkääjät Ilari Filppula, Petteri Wirtanen ja Oula Palve. Pakkiosastolta Suomeen jäivät puolestaan Ilkka Heikkinen ja Brandon Gormley.

– Ammattimaisuuden pitää säilyä, vaikka ottelussa ei olekaan jatkoonpääsyn kannalta panosta, linjaa TPS:n jenkkihyökkääjä Zach Budish.

Kokoonpanomuutosten myötä TPS:n miehistö Minskin tummenevassa illassa on mielenkiintoinen seurattava asia. Ykkösketjua johtaa keskushyökkääjän paikalla pelaava Kaapo Kakko. Vierelleen hän saa Patrick Bjorkstrandin ja Lauri Pajuniemen.

Kakkosvitjassa nähdään puolestaan Otto Nieminen, Hannu Kuru sekä Markus Nurmi.

Kolmosen keskellä operoi Zach Budish, vierellään Teemu Väyrynen ja Oskari Siiki.

– Uskon, että illalla peliaikaa ja vastuuta jakautuu jokaiselle hyvää tuloksentekoa varten. Uudet miehet saavat mahdollisuuden laadukasta vastustajaa vastaan, joten siinä mielessä Minskin illasta tulee varmasti vauhdikas ja mielenkiintoinen, Budish pohtii.

Ottelu Minskissä käynnistyy Suomen aikaa klo 19.