231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
13.10.2018

TPS:n taistelu ei tuottanut tulosta

Tappara iski kerran – ja vei kaikki sarjapisteet mukanaan.

!_av_3661.jpg

TPS-Tappara 0–1 (0–0, 0–0, 0–1)

Turun Palloseura ja Tampereen Tappara järjestivät lauantai-illassa yli 7500-päiselle yleisölle äärimmäisen laadukkaan kiekkonäytelmän. Turkulaisyleisö näki taistelevan ja luonteikkaan kotijoukkueen, mutta valitettavasti kolme sarjapistettä lähtivät Tapparan mukana Pirkanmaalle päin.

Molemmat joukkueet luistelivat ottelun alkuun hyvällä energialla. Maalipaikkoja sekä intensiteettiä riitti kummassakin kaukalon päädyssä.

Kaksi erää ottelu etenkin kuitenkin täysin ilman maaleja. Suurimman kunnian tästä ansaitsevat maalivahdit. TPS:n Henrik Haukeland ja Tapparan Christian Heljanko esiintyivät läpi illan huipputasolla.

Päätöserässä iski Tappara. Matti Järvinen vei vieraat johtoon ylivoimalla, kun erä oli vanhentunut vajaat seitsemän minuuttia.

Kotijoukkueelle siunaantui Järvisen osuman jälkeen sekä maalipaikkoja että ylivoima-aikaa, mutta Heljanko vieraiden maalilla kesti loppuun asti.

– Hyvä taistelu, mutta ei vaan tänään riittänyt. Tiesimme, että Tappara on hyvä joukkue ja nyt he sen myös näyttivät. Pienet marginaalit ratkaisivat, pohdiskeli TPS:n puolustaja Joe Piskula ottelun jälkeen.

Piskulan mukaan TPS:llä oli käsissään voiton avaimet - eikä jenkkipakin arviossa ole korjattavaa.

– Meidän pitää iskeä maalipaikoista kiekkoa sisään, mutta mielestäni pelasimme silti hyvän ottelun. Sen takia tämä ottaakin päähän, sillä olisimme noilla maalipaikoilla ansainneet ehkä enemmän, jatkoi Piskula.

TPS matkaa tiistaina Valko-Venäjälle, jossa Junost Minsk ja turkulaiset päättävät osaltaan tämän kauden CHL-rupeamansa.

Seuraavan kerran Liigaa pelataan Turussa jälleen ensi lauantaina, kun vuorossa on TPS:n naisten ja miesten Superlauantai.