051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
8.5.2019

TPS:n otteluselostukset Radio Citylle!

Ottelut Radio City Turun taajuudella selostaa tuttu TPS-ääni Markku Silvennoinen.

tps_radiocity_artikkeli.png

Radio Cityn Liiga-selostukset laajenevat syksyllä Turkuun. Bauer Media ja HC TPS Turku Oy ovat solmineet selostussopimuksen TPS:n otteluiden lähettämisestä Radio City Turussa kaudella 2019-2020. TPS-fanien uusi taajuus otteluiden seuraamiseen Turussa on 105,5 MHz.

– On todella hienoa saada perinteinen ja vahvan kiekkokulttuurin omaava TPS mukaan Radio Cityn kiekkoperheeseen. Turun ikoniseuran otteluselostukset ovat kovatasoisia ja laitamme palvelun pelaamaan myös etäfaneille. He voivat ensi kaudella nauttia nettiradiomme kautta missä tahansa otteluista tutun äänen selostamana, iloitsee Radio Cityn ohjelmapäällikkö Jani Rajalin.

Radio City Turku elää ja hengittää mustavalkoisen joukkueen mukana koko kauden. Cityn Paikallinen ennakoi otteluita ja tarjoilee faneille TPS:aan liityvät pelaajauutiset ensimmäisenä. Radio City Turun Paikallinen kuullaan joka arkipäivä kello 13-14. Itse ottelut selostaa itseoikeutetusti vuoden paikallisradio-ohjelman palkinnon kiekkoradiosta saanut TPS-ääni Markku Silvennoinen.

– Olen äärimmäisen iloinen ja ylpeä siitä, että työt Tepsin pelien tahdittajana jatkuvat. Nöyrin mielin kiitän sekä Radio Cityä että Tepsiä luottamuksesta minua kohtaan. On kunnia-asia päästä mukaan tekemään uutta perinnettä ja tarinaa. Kesä kun on muutenkin kiekkomiehen kamalinta aikaa, niin tänä vuonna kalenteri varmasti tuntuu menevän taaksepäin, kun malttamattomana odottelen syyskuun tuloa, Silvennoinen kertoo.

Turun Palloseuran leirissä uudelta yhteistyöltä odotetaan paljon.

– Olen pomminvarma, että yhteistyömme Radio Cityn kanssa kantaa hedelmää ensimmäisestä äänenavauksesta alkaen. Saimme kumppaniksemme parhaan mahdollisen taajuuden, jonka mustavalkoisen sävyn takaa kaikkien tuntema Silvennoinen. Etenemme oikealla asemalla, hehkuttaa HC TPS:n viestintä- ja sisältöpäällikkö Eero Tuominen.

Radio City Turun lähetykset ja TPS-otteluselostukset ovat kuunneltavissa Turussa taajuudella 105,5 MHz, Salossa 105,2 MHz ja Uudessakaupungissa 105,7 MHz. Ottelut voi kuunnella suorana myös missä päin tahansa Suomea Radio Cityn nettiradiosta RadioPlay-palvelussa. TPS-otteluselostusten yhteistyöpakettien myynti Radio Cityyn on käynnissä.