181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
2.4.2020

TPS:n nuorten kilpajoukkueiden valmennusrungot valmiina

”Seurana haluamme luoda toimintaympäristön, jossa seuran jokaisella kilpajoukkueella on mahdollisuus kehittyä laadukkaan arkityön kautta.”

artikkeli_juniorivalmennus.png

Turun Palloseuran jääkiekko-organisaation juniorivalmennuksen rungot ovat valmiina. Nyt julkaistussa kokonaisuudessa on mukana A, B, -sekä C-juniorien ikäluokat, eli niin sanotut kilpajoukkueet.

– TPS:n nuorten kilpajoukkueisiin on jälleen kerran saatu koottua erittäin laadukkaat, sitoutuneet ja ammattitaitoiset valmennusryhmät kaudelle 2020–2021. Nyt jalkeille saatu TPS valmennusyhteisö on hyvä sekoitus sekä kokemuksen särmää, että nuoruuden innokkuutta, taustoittaa TPS:n valmennuspäällikkö Mika Suoraniemi.

– Seurana haluamme luoda toimintaympäristön, jossa seuran jokaisella kilpajoukkueella on mahdollisuus kehittyä laadukkaan arkityön kautta ja ennen kaikkea seuran jokaisella pelaajalla on loistavat mahdollisuudet kehittyä omalla pelaajapolullaan eteenpäin. Lajivalmennuksen lisäksi pelaajien kehityksen tukena on myös seuran uusi laadukas fysiikkaryhmä, joka julkaistaan kokonaisuudessaan vielä hieman myöhemmin. Seuran kilpaurheilun keskiössä tulee jatkossa olemaan niin valmentajilla, kuin pelaajilla, entistä vahvempi yhteistyö ja arjen ahkeruus, jatkaa Suoraniemi

A-nuorten vastuuvalmentajana jatkaa Hermanni Vidman. Vidmanin apuvalmentajana aloittaa Fredrik Norrena, joka liittyy juniorivalmennukseen HC TPS:n edustusjoukkueen maalivahtivalmentajan tehtävistä. A-juniorien maalivahtivalmentajana jatkaa Antti Rautiola. A-juniorien fysiikkavalmennuksesta vastaa Vesa Vuori.

A-nuorten Mestistä pelaavan joukkueen vastuuvalmentaja on puolestaan Janne Jokila. Apuvalmentajana toimii Jarkko Wallinkoski. Maalivahtivalmentajana operoi Niko Seiko.

B-nuoret saavat uuden vastuuvalmentajan, kun A-nuorissa apuvalmentajana kouliintunut Anatoli Bogdanov ottaa vastuulleen vastuuvalmentajan tehtävät. Bogdanovin tiimiin kuuluvat apuvalmentaja Tero Hämäläinen sekä maalivahtivalmentaja Tuomo Karjalainen.

Samaisen ikäluokan Mestis-joukkueen valmennusryhmä selviää kokonaisuudessaan myöhemmin kevään aikana.

C-juniorien päävalmentajana toimii Lauri Hyrsky. Valmennustiimin täydentävät apuvalmentajat Pauli Rantanen ja Aleksi Runola sekä maalivahtivalmentaja Johannes Selin.

C-juniorien Mestis-joukkueen vastuuvalmentajana toimii Hannes Kymäläinen, apuvalmentajanaan Marcus Savela. Maalivahtivalmennuksesta vastaa Johannes Selin.

– Seuran urheilujohdon ja valmentajien aktiivisen vuoropuheen kautta halutaan luoda ennen kaikkea yhteistyökykyinen ja yhdessä oppiva toimintakulttuuri läpi koko TPS-kilpapolun aina SM-tasolta Mestis-tasolle asti, Suoraniemi paaluttaa.

Lisätiedot: Mika Suoraniemi, mika.suoraniemi@tps.fi