181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
19.3.2019

TPS:n mobiiliapplikaatio on latausvalmis!

”Turun Palloseura on monen ihmisen sydämessä ja nyt myös taskussa.”

sovellus_artikkeli.png

Turun Palloseuran odotettu ja toivottu mobiiliapplikaatio on valmistunut. Applikaatio on ladattavissa niin Androidille kuin iOS-käyttöjärjestelmälle.

Mobiiliapplikaation avulla pysyt kätevästi mukana vauhdissa mukana – ja tiedät mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

HC TPS:n applikaatio on tehty yhteistyössä Liigan kanssa ja toimii pilottihankkeena myös muiden Liiga-seurojen applikaatiovisioiden varalle.

– Turun Palloseura on monen ihmisen sydämessä ja nyt myös taskussa. Haluamme olla ihmisten lähellä ja mukana arjessa. Mobiiliapplikaatio on tähän tavoitteeseen paras mahdollinen työkalu, kertoo HC TPS:n viestintä- ja sisältöpäällikkö Eero Tuominen.

Applikaation avulla onnistuu jatkossa muun muassa pysäköinnin maksaminen kotipeleissä sekä erilaisten ottelutapahtuman tarjousten hyödyntäminen. Applikaation kehitystyötä tehdään puolestaan saadun palautteen ja käyttäjäkokemusten perusteella lanseerauspäivästä alkaen.

– Haluan osaltani kiittää Liigan digitaalisen liiketoiminnan johtajaa Antti-Jussi Aroa, Uplausen Jussi Marinia sekä graafikkoamme Juha Ollikaista uupumattomasta ponnistelusta tämän applikaation valmistumisen eteen.

 

Android-lataus TÄÄLTÄ!

 

iOS-lataus TÄÄLTÄ!