261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
2.11.2020

TPS:n A-nuoret voitosta voittoon

”Tällä kaudella olemme jatkaneet siitä mihin viime kaudella jäimme!”

50521248887_0816ff1d4b_k.jpg

Turun Palloseuran A-junioreiden kausi on alkanut väkevästi. U20 SM-sarjan ensimmäiset pelit pelattiin 4. päivä syyskuuta, jolloin TPS kaatoi Helsingin IFK:n jatkoajan jälkeen. Kauden neljästä ensimmäisestä ottelusta mustavalkoiset pystyivät voittamaan kaksi. Alkukauden kaksi tappiollista peliä kattavat puolet tämän kauden pistemenetyksistä, sillä turkulaiset ovat hävinneet vain neljä kertaa ja voittoja on kertynyt yhteensä 15 kappaletta.

TPS:n A-nuoret seilaavat U20 SM-sarjan kärjessä 45 pisteellä. Oulun Kärpät majailevat toisella sijalla kahdeksan pisteen päässä. Turun Palloseura on tehnyt sarjassa eniten maaleja ja maalipörssin kärjessä on tällä hetkellä TPS:n hyökkääjä Leevi Teissala. Teissala on iskenyt tällä kaudella 16 maalia ja yhteensä 30 pistettä. Pistemäärä oikeuttaa sarjan pistepörssin toiselle sijalle.

– Hyvin on lähtenyt kausi liikenteeseen ja oikeastaan voitosta voittoon olemme nyt menneet! Meillä on tällä hetkellä erittäin hyvä ja nälkäinen joukkue kasassa. Viime kausi jäi kesken, kun olimme hyvässä lennossa ja menossa vahvasti kohti mestaruutta. Tällä kaudella olemme jatkaneet siitä mihin viime kaudella jäimme, summasi maalipörssin kärkinimi Leevi Teissala kuluvan kauden alkua.

A-nuoret pelaavat seuraavaksi 6. päivä marraskuuta Gatorade Centerissä, kun Helsingin IFK saapuu vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana jo kahdesti ja Palloseura lähtee hakemaan helsinkiläisitä jo kauden kolmatta voittoa.

– Tavoitteemme on olla runkosarjassa kolmen parhaan joukossa ja sitten kääntää katseita pudotuspeleihin. Vielä on paljon kovia pelejä kuitenkin edessä ja pitää vain jatkaa hyvää tekemistä! HIFK:ta vastaan on aina tiukkoja pelejä ja perjantai ei varmasti tee poikkeusta, jatkoi Teissala.

Liput perjantain TPS-HIFK -otteluun löydät TÄÄLTÄ!