261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
9.3.2020

TPS:n A-nuoret ratkaisevaan taistoon

Turun Palloseuran A-nuoret pelaavat maanantaina paikasta puolivälieriin!

49626659311_3c9d75f7d6_k.jpg

Turun Palloseuran A-nuoret kohtaavat maanantaina Gatorade Centerissä pelattavassa neljännesvälierässä Mikkelin Jukurit. Illan taisto on ottelusarjan kolmas ja ratkaiseva kamppailu. TPS voitti paras kolmesta sarjan ensimmäisen ottelun, ja mikkeliläiset onnistuivat tasoittamaan ottelusarjan lauantaina Mikkelin Ikioma Areenalla.

Ottelusarjan ensimmäinen kamppailu päättyi viime perjantaina Turussa lukemin 7–4. Runsasmaalisen avausottelun jälkeen Mikkelissä kotijoukkue Jukurit onnistui tasoittamaan ottelusarjan lukemin 4–1. Mikkeliläiset ratkaisivat ottelun viimeisessä erässä tehden neljä maalia.  

Runkosarjassa joukkueet kohtasivat neljästi. Keskinäisistä kohtaamisista voitot jakautuivat tasan ja molemmat joukkueet voittivat yhden pelin vieraissa ja yhden kotona. Palloseura lähtee metsästämään ottelusarjan ratkaisevaa voittoa maanantai-illan kamppailusta!

Illan ottelussa TPS:n kokoonpanossa nähdään kovia tekijöitä! Liigamiehistöstä A-nuorten ratkaisevaan neljännesvälierään saapuvat TPS:n kultakypärä Lauri Pajuniemi, Markus Nurmi, Juuso Pärssinen, Eemil Viro, sekä Aleksi Anttalainen!

– Hyvillä mietteillä lähdetään illan kamppailuun. Meillä on kova kokoonpano, mutta niin on vastustajallakin ja meidän pitää olla hereillä heti ottelun alusta. Päätös oli helppo lähteä pelaamaan A-nuorten pudotuspelejä, kun kutsu kävi! Odotan iltaa innolla ja varmasti on hieno peli tulossa, tuumaili hyökkääjä Juuso Pärssinen ennen illan taistoa.

TPS-Jukurit -ottelu käynnistyy Gatorade Centerillä klo 18.30. Ovet tapahtumaan aukeavat klo 17.30.

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy TPS:n kausikortilla. Pääsylipun hinta on viisi euroa (5€), mikäli et omista kausikorttia.