181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
2.9.2020

TPS:n A-nuoret kohti sarja-avausta

Nuorten SM-liigan alkusarja käynnistyy perjantaina!

49440315272_e3d7fe5630_k.jpg

Turun Palloseuran A-nuorten kilpakausi käynnistyy perjantaina 4.9 Helsingissä, kun HIFK isännöi mustavalkoisia sarja-avauksessa. Ensimmäinen kotiottelu pelataan heti seuraavana päivänä lauantaina Gatorade Centerissä, kun vieraaksi saapuu Porin. Ässät.

Poikkeusolosuhteista huolimatta A-nuorten joukkue on valmistautunut vahvasti tulevaan kauteen ja hyviä otteita lähdetään jatkamaan siitä mihin maaliskuun 11. päivä jäätiin. Joukkueen päävalmentaja Hermanni Vidman suuntaa luottavaisin mielin kohti alkavaa kautta.

– Viime kauden loppuminen oli varmasti itse kullekin kova paikka. Asioiden käsittely vei erityisen pitkään. Meillä on kuitenkin käsillä jälleen uusi projekti, uuden joukkueen kanssa ja lähdemme innolla kohti uusia haasteita, tuumaili päävalmentaja Hermanni Vidman ennen sarja-avausta.

– Pitkä matka on tultu maaliskuusta, kun kausi päättyi kuin seinään. Pikkuhiljaa on edetty tähän pisteeseen missä tällä hetkellä ollaan. Aloitimme harjoittelun pienissä ryhmissä vallitsevan tilanteen takia ja nyt olemme harjoitelleet viisi viikkoa koko joukkueen voimin, jatkoi Vidman.

Palloseuran viime kauden viimeinen ottelu pelattiin 11. päivä maaliskuuta Oulun Raksilassa. Vastaan asettui Oulun Kärpät ja kamppailu oli puolivälierien ensimmäinen taisto. Palloseura vei ottelun nimiinsä lukemin 2–5. Pudotuspelisarjaa ei kuitenkaan pelattu loppuun koronaviruksen takia.

Joukkueen sisällä katseet on käännetty jo täysin uuteen kauteen ja valmistautumiseen on pystytty käyttämään normaalia enemmän aikaa. Kauteen valmistavia harjoitusotteluita mustavalkoiset pelasivat yhteensä seitsemän kappaletta. TPS voitti harjoituskauden otteluista neljä.

– Tällä hetkellä tunnelma on erittäin odottavainen. Siitä on kuitenkin puoli vuotta, kun sarjapisteistä on viimeksi pelattu. Tauon aikana harjoittelu on ollut laadukasta ja peli on mennyt päivä päivältä eteenpäin.

– Tietenkin poikkeusolosuhteet ovat aiheuttaneet haasteita. Kokoonpano on elänyt ja harjoittelu on ollut vähän erilaista. Sarja-avauksen lähestyessä asiat ovat kuitenkin hieman normalisoituneet ja olemme päässeet tekemään töitä melkein tavalliseen tapaan, taustoitti päävalmentaja Vidman.

Lähtökohdat tulevaan kauteen ovat valoisat. Joukkueen leveys on harvinaislaatuinen ja kilpailu pelipaikoista on kova.

– Itselläni lähtee kolmas vuosi valmentajana A-nuorissa, eikä tilanne ole ollut ikinä tällainen. Laadukkaita pelaajia riittää yli neljä ketjua ja tämän takia kilpailu peliajasta käy erittäin kiivaana. Meillä on niin kokeneita pelaajia, kuin myös ensimmäisen vuoden A-junioreita ja kaikki pyrkivät urallaan eteenpäin. Tällainen tilanne on valmentajalle ihanteellinen, summasi Vidman.

TPS pelaa tällä viikolla kaksi ottelua. Ensimmäinen kamppailu pelataan perjantaina Helsingissä IFK:ta vastaan ja lauantaina Palloseura isännöi Porin Ässiä Gatorade Centerissä.

 

PVM

AIKA

   

 4.9.2020

18:30

 HIFK  -

TPS

 5.9.2020

16:00

 TPS    -

Ässät

 

TPS:n A-nuorten kaikki ottelut näet TÄÄLTÄ!

 

U20-otteluliput ovat nyt ennakkomyynnissä Lippupisteen kautta: LIPUT

Lippuja voi ostaa netin kautta, kaikilta R-Kioskeilta tai Lippupisteen myyntipisteiltä: LISÄTIEDOT

Liput ennakkoon aikuisilta alk. 10€, lapsilta 7-16v. 5€.