261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
28.2.2020

TPS:n A-nuoret kohti pudotuspelejä

Turun Palloseuran A-nuoret metsästävät kotietua viikonlopun kamppailuista!

49440315587_0ee6682213_k.jpg

Turun Palloseuran A-nuorilla on edessään kahden kotiottelun viikonloppu. Tänään perjantaina Gatorade Centeriin saapuu vieraaksi Lahden Pelicans ja lauantaina Palloseura isännöi Helsingin IFK:ta. TPS lähtee metsästämään pudotuspelejä silmällä pitäen kotietua viikonlopun kamppailuista!

– Pelicans on hyvin valmennettu ja organisoitu joukkue. Heillä on kokoonpanossaan paljon Liiga-kokemusta, ja meidän pitää olla hereillä heti ensimmäisistä minuuteista lähtien. Uskon että tänään nähdään erittäin tiukka ja kova kamppailu, totesi A-nuorten valmentaja Anatoli Bogdanov ennen illan taistoa.

Tulevan viikonlopun peleissä panokset ovat korkealla ja turkulaiset pyrkivät voittojen kautta varmistamaan kotiedun alkaviin pudotuspeleihin! Lahden Pelicans taistelee vielä suorasta puolivälieräpaikasta, ja on tällä hetkellä sarjataulukon kuudennella sijalla.

– Pudotuspelit alkavat viikon päästä perjantaina ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa kevään tärkeimmät ottelut kotona. Tilanne näyttää hyvältä ja on hienoa, että Turussa pelataan taas pudotuspelejä, jatkoi Bogdanov.

Turun Palloseuran A-junioreiden kokonpano on kokenut paljon muutoksia viimeisissä otteluissa. Loukkaantumiset ja liikehdintä seuran joukkueiden sisällä ovat tuoneet omat haasteensa viimeisiin kamppailuihin. Perjantain ottelussa paluun pelaavaan kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen tekee maalivahti Eetu Anttila.

– On hienoa, miten osa pelaajista on jo tässä vaiheessa onnistunut murtautumaan miesten liigajoukkueeseen. Toki se tuo oman haasteensa ja loukkaantumiset siihen päälle vaikeuttavat tilannetta. Tällä hetkellä näyttää hyvältä ja lähdemme viikonloppuun luottavaisin mielin, tuumaili valmentaja Bogdanov.

Palloseuralla on jäljellä kolme ottelua ennen pudotuspelien alkamista. Kaikki jäljellä olevat taistot pelataan Gatorade Centerin kirkkaissa valoissa. Tänään perjantaina vastaan luistelee Lahden Pelicans ja huomenna vieraaksi saapuu sarjan toisella sijalla majaileva Helsingin IFK!

TPS:n A-nuorten viimeiset sarjapelit ennen pudotuspelejä:

28.2                  kello 18.30       TPS-Pelicans    Gatorade Center

29.2                  kello 12.30       TPS-HIFK          Gatorade Center

3.3                    kello 18.30       TPS-HPK           Gatorade Center