231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
3.1.2020

TPS:n A-nuoret aloittavat kevätkautensa

"Me haluamme pelata pudotuspelejä."

49169668193_85ecb8e6bb_k.jpg

Turun Palloseuran A-nuorten kevätkausi käynnistyy tänään perjantaina kotiottelulla Oulun Kärppiä vastaan klo 16. Ylempään loppusarjaan syyskaudella itsensä pelanneet mustavalkoiset eivät lähde kevätkaudelle peruuttelemaan - päinvastoin.

– Joukkue on asettanut tavoitteeksi suoran pudotuspelipaikan ja me haluamme pelata pudotuspelejä. Se tarkoittaisi sijoitusta kuuden parhaan joukkoon loppusarjassa, toteaa TPS:n A-nuorten apuvalmentaja Anatoli Bogdanov perjantain ottelun alla.

A-nuorten kevätkausi koostuu ylemmästä ja alemmasta loppusarjasta. TPS:n kanssa loppusarjassa on yhdeksän muuta joukkuetta, joista kuusi etenee suoraan pudotuspeleihin. Sijoille 7-9 jääneet pelaavat puolestaan Villi kortti -kierroksen yhdessä alemman loppusarjan voittajan kanssa.

– Joukkue on tehnyt töitä toisilleen läpi kauden ja sillä identiteetillä me jatkamme myös kevätkaudella. Haluamme kehittää omaa pelaamistamme siten, että keväällä pystymme lyömään parastamme pöytään, Bogdanov jatkaa.

TPS:n A-nuorten kokoonpano elää suhteessa Liiga-joukkueen tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä A-nuorten runkomiehiin kuuluvista pelaajista Liigan mukana ovat Juuso Pärssinen, Mikael Pyyhtiä sekä Eemil Viro. Vastaavasti Olli Valtola hakee kokemusta miesten peleistä TUTOn Mestis-joukkueen riveissä.

– Vaihtuvuus kuuluu asiaan. Olemme iloisia, että pelaajat ovat ottaneet kehitysaskeleita eteenpäin. Vastaavasti se tarkoittaa mahdollisuuksia uusille vastuunkantajille, Bogdanov iloitsee.

Kärpät tarjoaa TPS:lle perjantai-iltana erinomaisen mittarin turkulaisten iskukyvystä.

– Lähdetään hiekottamaan Kärppien pelaamista, mutta oman pelaamisen kautta menemme eteenpäin. Kunnon taistelu on tiedossa aivan varmasti.

 

TPS-Kärpät tänään klo 16 Gatorade Centerissä.