221

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
16.8.2018

TPS:lle viileää kyytiä Salon illassa

Tappara ratkaisi armottomasti toisessa erässä.

Artikkelikuva kopio.jpg

TPS:n kauteen valmistautuminen jatkui torstai-iltana Salon jäähallissa. Loppuunmyyty jääpalatsi sai nähdä olosuhteisiin nähden laadukasta jääkiekkoa, joskin lopputulos ei jättänyt Varsinais-Suomen alueelle juurikaan hymyiltävää.

Vieraana piipahtanut Tampereen Tappara vei nimittäin illan pelin 2–5 (0–1, 0–4, 2–0) -lukemin.

TPS avasi ottelun energisesti ja kilautteli kahteen otteeseen Tappara-maalin tolppia. Erän ainokaisesta maalista vastasi kuitenkin tamperelaisryhmä.

Toisessa erässä kaukalossa nähtiin Tapparan järjestämä neljän maalin ilottelu. Tähän ilotteluun ottelu myös ratkesi.

– Avauserä oli meiltä hyvää tekemistä. Toisessa erässä Tapparan kokemus ja kärsivällisyys tuli esiin. Me jouduimme vähän juoksemaan, mutta toki he rankaisivat armottoman kovalla prosentilla maalipaikoistaan, summasi TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen ottelun kulkua.

Päätöserässä Elmeri Erosen ja Ilari Filppulan maalit toivat turkulaisille ilonaiheita sysimustan toisen erän lohdutukseksi.

– Ottelu antoi taas paljon infoa meille kaikille. Mitä valmennuksen täytyy kyetä tekemään ja reagoimaan, miten pelaajat pystyvät tekemään asioita paineen ja kunnon karvauksen alla. Tulos ei tietenkään tyydytä, mutta jatkoa ajatellen saadun tiedon määrä on isompi asia.

Kaskinen harmitteli ottelupäivän aamuna ilmenneitä poissaoloja kaavailtuun kokoonpanoon.

–Jätkien puolesta harmittaa, sillä takana on onnistunut harjoitusviikko. Puhelin alkoi soida aamulla ennen kahdeksaa ja kaikki meni tavallaan uusiksi. Matka jatkuu, linjasi Kaskinen.