231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
19.10.2018

TPS:lle komea voitto Pelicansista

Turkulaisryhmässä onnistuja laajalla rintamalla.

Pelicans-TPS 2–4 (2–1, 0–1, 0–2)

29874178627_8a03dc0fa8_o.jpg

Turun Palloseura haki kaikki jaossa olleet sarjapisteet Lahdesta Perjantaina. Kypsän taisteluvoiton ruumiillistumana esiin nousi sankareita laajalla mustavalkoisella rintamalla.

TPS valmistautui perjantain kohtaamiseen yöpymällä Lahdessa Valko-Venäjältä paluun jälkeen. Turkulaiset eivät esittäneet ottelun alussa parasta mahdollista tekemistä ja kovaa päälle tullut kotijoukkue pääsi ottamaan ohjat itselleen.

Pelicans siirtyi ottelussa 1–0-johtoon Jesse Saarisen maalilla, kun peli oli vanhentunut 11 minuuttia.

TPS:n Oula Palve niisti lukemat tasoihin kuitenkin muutama minuutti myöhemmin. Osuma oli Palvelle jo kauden yhdeksäs. Syöttöpisteet maaliin merkattiin Ilari Filppulalle ja Ilkka Heikkiselle.

Kotijoukkue lähti erätauon viettoon 2–1-johtoasemassa, Hanne Björnisen onnistuttua vain minuutti TPS:n tasoituksen jälkeen.

Turkulaiset tasoittivat ottelun Zach Budishin ylivoimamaalilla toisen erän alkuminuuteilla. Jenkkihyökkääjän osuman alustivat Palve ja Heikkinen.

Ottelu oli kääntymässä jo jatkoajalle, kunnes Filppula riipasi TPS:n 3–2-johtoon 42 sekuntia ennen päätössummeria. Palve ja Heikkinen leimasivat myös tähän osumaan syöttöpisteet.

TPS:n työteliäs ilta huipentui väsymättömän työmiehen suorittamaan sinetöintiin, kun Hannu Kuru iski loppulukemat tyhjään Pelicans-maaliin.

– Tiesimme, että Pelicans tulee kovaa päälle. Alku oli meiltä siinä mielessä vähän huono, että hukkasimme turhaan kiekkoja keskialueella, pohdiskeli TPS:n päävalmentaj Kalle Kaskinen ottelun alkua.

– Maltti ja rauhallisuus kuitenkin riittivät pelin edetessä. Sitkeästi haimme ratkaisuja ja lopulta niitä myös saimme. Kolme tehtyä ylivoimaamaalia on erittäin hyvä asia, Kaskinen jatkoi.

– Tirronen maalissa oli mies paikallaan ja Kurun Hannu sai onnistumisen myös maalin muodossa työstään, Kaskinen kiitteli.

TPS:n savotta huipentuu lauantaina Gatorade Centerissä klo 16, kun kylään matkustaa Jyväskylän JYP. Superlauantain huipentaa TPS:n naisten historiallinen Liiga-ottelu Gatorade Centerin kirkkaissa valoissa klo 19.

Näytä tukesi ja pistäydy lippuostoksilla TÄÄLLÄ!