221

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
27.10.2018

TPS:lle hunajainen kotivoitto HIFK:sta

Ilari Filppulalle uran 100:s Liiga-maali lauantain huumassa.

271018_hifk-2.jpg

TPS-HIFK 5–2 (2–1, 0–0, 3–1)

Turun Palloseura pehmitti Helsingin IFK:n syyskauden odotetuimmassa Liiga-ottelussa lauantaina.

Ottelu sai kotiyleisön kannalta upean alun, kun Patrick Bjorkstrand huudatti osumallaan yli 7000-päistä Gatorade Centeriä. Syöttöpinnoille itsensä leimasivat Santeri Lukka ja Brandon Gormley.

Vieraiden tasoitus tuli vain 43 sekuntia myöhemmin, mutta Petteri Wirtasen 2–1-maalilla turkulaiset kirjasivat avauserän itselleen.

Toisessa erässä ei nähty maaleja, mutta sitäkin tunnerikkaampaa ja intohimoista jääkiekkoa kylläkin. Kahden jättiläisseuran kohtaaminen tarjosikin yleisölle sekä tunteita että tuoksuja jaettavaksi.

Kolmannessa erässä Gatorade Centerin rakenteissa soi mustavalkoinen viulu – eikä vierailta löytynyt keinoja kotiorkesterin maalirikkaan musisoinnin lopettamiseen.

3–1-osumasta vastasi Teemu Väyrynen, Markus Nurmen ja Hannu Kurun toimiessa "kakkosviulun" soittajina.

Kotijoukkueen hunajainen konsertointi jatkui Ilari Filppulan sadannen Liiga-maalin muodossa. Syöttöpisteet Filppulan juhlamaalista kirjattiin Olli Kaskiselle sekä Wirtaselle.

Vieraiden 4–2-kavennus ei turkulaisten juhlaa varjostanut, sillä Ilkka Heikkinen pääsi päättämään upean illan tyhjiin. 5–2-maaliin syöttömerkintä leimattiin jälleen Wirtaselle.

– Odotetun tiukka matsi. Metreistä ja sekunneista pelattiin. Teimme maaleja riistoista sekä reboudeista ja se oli hyvä asia tässä ottelussa. Tämä oli meille iso ja hieno voitto, josta jatketaan nöyrin mielin eteenpäin, linjasi TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.