051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
9.10.2018

TPS:llä mielenkiintoinen valkovenäläinen vieras

”Saamme keskittyä huippusuorituksen hakemiseen.”

artikkeliCHL.png

Turun Palloseura pelaa tiistai-iltana tämän kauden CHL-taipaleensa viimeisen kotiottelun. Turkuun vastustajaksi saapuva valkovenäläinen Junost Minsk takaa kotijoukkueelle mielenkiintoisen vastustajan – ottelun lähtökohdista huolimatta.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskisen mukaan illan otteluun löytyy panosta, vaikkei turkulaisilla jatkopaikkaan olekaan enää mahdollisuuksia.

– Pelissä on ihan riittävästi panosta, koska eihän meidän pelaaminen vielä mitään huippua ole. Nyt pääsemme keskittymään tuloksesta välittämättä huippusuoritukseen, Kaskinen muistuttaa.

– Tätä suoritusta lähdetään hakemaan ennen kaikkea hyökkäämisen kautta. Eli mennään tiiviillä viisikoilla ja lyhyillä syötöillä. Sitä kautta mennään vastustajan alueelle ja otetaan peliä haltuun.  Nopeus ja varmuus kaverin alueelle menemisestä on ykkössana, jatkaa Kaskinen.

Samoilla linjoilla on TPS:n hyökkääjä Lauri Pajuniemi.

– Ollaan puhuttu, että nyt on taas hyvä paikka kehittää meidän viisikkopelaamista. Lähdetään pelaamaan hyökkäyksen kautta ja isketään tiiviinä rintamana, Pajuniemi miettii.

TPS:n kokoonpanoon on tehty muutoksia edellisen ottelun jäljiltä. Maalissa aloittaa Henrik Haukeland. Pakkiosastolta puuttuu Brandon Gormley, jota ei ole rekisteröity CHL-karkeloihin. Sama pätee hyökkääjä Petteri Wirtasen edustuskelpoisuuteen.

Pajuniemi nousee puolestaan ykkösketjun laitaan flunssaisen Kaapo Kakon tilalle.

Otto Nieminen palaa kokoonpanoon ja hänet nähdään kolmosketjussa Oskari Siikin ja Markus Nurmen kanssa.