171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
7.8.2020

TPS:llä lupauksia herättävä Pitsiturnaus

Turkulaiset nollasivat Tapparan ja HIFK:n, Lukko parempi välierässä.

IMG_1096.JPG

Turun Palloseuran tulevaan Liiga-kauteen valmistautuminen otti pelillisesti ensiaskeliaan perjantaina Rauman Pitsiturnauksessa.

B-lohkon avausottelussa TPS kohtasi Tampereen Tapparan. Turkulaiset rymistelivät tamperelaisryhmän yli tylyillä 3–0 (0–0, 3–0) -lukemilla.

Tapparaa vastaan TPS:n maalit kirjattiin Lauri Korpikoskelle, Kalle Väisäselle sekä Markus Nurmelle.

Alkulohkon toisessa ottelussa TPS jatkoi vahvaa tekemistään jättämällä vuorostaan Helsingin IFK:n ilman maaleja. Vastaavasti turkulaisilta onnistuivat maalinteossa Nurmi sekä Joel Janatuinen.

TPS:n matka Rauman kostean kuumassa perjantaipäivässä päättyi lopulta välierään. Isäntäjoukkue Lukko jatkoi matkaansa finaaliin ja TPS:n yli, numeroin 5–1.

Molemmissa alkulohkon otteluissa TPS:n maalilla nähtiin tuore venäläisvahti Andrei Kareev, joka ei jättänyt ketään kylmäksi niin paikan päällä Raumalla – kuin myöskään vastaanottimien äärellä kotisohvilla ja terasseilla.

Kareevin elastisen eleetön ja rauhallisuutta huokunut pelityyli oli rohkaiseva signaali tulevaa ajatellen.

– Andrein pelaaminen oli hyvin pitkälti sellaista, jota me sen ajattelimmekin olevan. Taso oli tiedossa ja pitkälti sen mukaista oli myös tekeminen jäällä, analysoi TPS:n maalivahtivalmentaja Ari Moisanen Kareevin tiskiin lyömää kahta nollapeliä.

IMG_1098.JPG

Kareev harjoitteli ensimmäistä kertaa torstaina muun joukkueen kanssa, vapauduttuaan omaehtoisesta koronakaranteenista.

– Lähtökohta on se, että Andrei saapui Turkuun pelaamaan ja ottamaan vastuuta. Siihen viitekehykseen peilaten oli vain hyvä, että pelit alkoivat tulla nopeasti vastaan, Moisanen linjasi.

Lisää Kareevin kuulumisia on luvassa heti ensi viikolla, kun venäläismaalivahti istuu SYVÄ-haastatteluun TPS:n nettisivuja varten.

Seuraavan kerran TPS pukee pelipaidat päälle elokuun 21. päivä Gatorade Centerissä järjestettävässä Super Series -turnauksessa. Varmista paikkasi aivan uudenlaiseen kiekkoelämykseen TÄÄLTÄ!