karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
2.10.2018

TPS yhdistää voimat – naisten Liigaa Gatorade Centerin kirkkaissa valoissa!

Turun Palloseura järjestää 20. lokakuuta historiallisen jääkiekkolauantain.

artikkeli_together.png

Turun Palloseura järjestää 20. lokakuuta historiallisen jääkiekkolauantain, kun samana päivänä Gatorade Centerissä kohtaavat sekä naisten että miesten Liiga-joukkueet. TPS:n naisille kyseessä on erityisen historiallinen ottelu, sillä naiset taistelevat Liiga-pisteistä ensimmäisen kerran Gatorade Centerin kirkkaissa valoissa.

TPS:n miesten edustusjoukkue vääntää sarjapisteistä Jyväskylän JYPiä vastaan klo 16 ja naisten ottelu Rauman Lukkoa huipentaa lauantai-illan kiekkohuuman klo 19 alkaen. Vastaavalla tavalla ei ole Suomessa naisten ja miesten jääkiekkojoukkueen yhteistyötä tehty!

Yhteisen superlauantain kumppanina ja ottelutapahtuman tarjoajana toimii Hartwall.

– Suomalainen naisjääkiekko on erittäin laadukasta ja se ansaitsee kirkkaamman paikan urheilun estradilla. On meille suuri kunnia, että saamme olla yhdessä TPS:n kanssa mahdollistamassa tämän uudenlaisen kiekkoelämyksen, kertoo Hartwallin tapahtumapäällikkö Juha Korvola.

Turkulaisseuran yhteisellä tempauksella halutaan levittää jääkiekkoilun ilosanomaa ja tuoda esiin mustavalkoisen perheen yhteenkuuluvuutta sekä kasvattaa tietoisuutta naisjääkiekkoilun ympärillä.

Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela iloitsee turkulaisseuran lokakuun superlauantain toteutumista.

– On etuoikeus saada osallistua tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan, jossa naisjääkiekkoa nostetaan näkyvästi esille tavalla, jota aikaisemmin ei ole tehty. Kuten monesti aikaisemminkin, TPS toimii tämän tapahtuman myötä edelläkävijänä ja päänavaajana Suomi-kiekossa, viestittää Nummela.

Naisten jääkiekkoliigan johtoryhmän puheenjohtaja Eeva Perttula nostaa esiin puolestaan yhteisen ottelutapahtumaillan valtavan arvolatauksen.

– Naisten Liigassa ollaan vielä hyvin alkuvaiheessa ja mahtavaa, kun seuran sisällä pystytään jakamaan parhaita käytäntöjä myös Naisten Liiga-joukkueen kehittämiseksi. Myöskin se viestii erittäin vahvasti seuran arvoista, joissa nähdään tärkeänä jääkiekon monimuotoisuuden lisääminen sekä ylläpitäminen. On ihailtavaa, miten arvot näkyvät tällä tavalla käytännön arjessa, Perttula kommentoi.