181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
9.8.2018

TPS vahva isäntä Lukkoa vastaan

Zach Budish Kupittaan torstai-illan johtotähtenä.

uutisartikkelin-kuvituskuva.jpg

Turun Palloseura jatkoi raikasta harjoituskauttaan torstaina Kupittaan illassa Rauman Lukkoa vastaan. Loppunumerot 5-2 (2-0, 1-1, 2-1) antoivat ottelusta varsin totuudenmukaisen kuvan.

Ensimmäisen kerran Kupittaan 1600-päinen kotiyleisö pääsi tuulettamaan TPS:n osumaa avauserän loppupuolella, kun Lauri Pajuniemi vei isännät johtoon. Syöttöpisteen maaliin kirjasi paluun TPS-paitaan tehnyt Lauri Korpikoski.

Lisää seurasi hetkeä myöhemmin. Tällä kertaa asialla alivoimalla Zach Budish.

Toisen erän Lukon kavennusmaalin jälkeen Budish naulasi illan toisen osumansa ja torstai-illan ratkaisu alkoi tuoksua Kupittaan viileässä Areenassa.

Päätöserässä Markus Nurmi ja Ilari Filppula iskivät lisää hyvää mieltä TPS:n vaihtopenkille eikä Lukon 5-2-kavennus tätä mielialaa laskenut.

– Tulos on tietenkin erittäin hyvä. Erityisesti avauserän isku ja ilme tyydyttävät. Toisessa erässä päästettiin vastustajaa vähän peliin mukaan, mutta päätöserässä peli-ilmeeseen ja kaksinkamppailuihin löytyi haluttu terävyys, analysoi TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

– Saimme ajettua taas uusia pelaajia sisään pelisysteemiimme ja maalivahti Rasmus Tirronen pelasi myös vahvan pelin. Pari viikkoa tässä on menty ja nyt pelattiin ensimmäinen kunnon peli. Eli kyllä tähän kokonaissuoritukseen pitää olla tyytyväinen, jatkoi Kaskinen.

TPS:n kauteen valmistautuminen jatkuu ensi viikolla Tampereen Tapparaa vastaan Salossa.