171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
30.10.2018

TPS tyrmäsi Tapparan

Ilari Filppulalle kaksi maalia, Zach Budish 0+3 ja Tirroselle nollapeli.

44679223105_6ff21ebca9_o (1).jpg

Tappara-TPS 0–5 (0–0, 0–4, 0–1)

Turun Palloseuran erittäin väkevät otteet Liigassa jatkuvat. Tiistai-illan kiekkovuorossa turkulaisten jalkoihin jäi kotikaukalossaan Tampereen Tappara vastaansanomattoman tylyillä numeroilla.

Vielä avauserä ei enteillyt nähtyä lopputulosta, vaikka turkulaiset erää hallitsivatkin. Ensimmäiselle erätauolle mentiin maalittomassa tilanteessa.

Toisessa erässä alkoikin sitten tapahtua.

0–1 Otto Nieminen (Piskula, Heikkinen)

0–2 Ilari Filppula (Budish, Wirtanen)

0–3 Wirtanen (Lukka, Budish)

0–4 Ekeståhl-Jonsson (Filppula, Budish)

– Toisen erän alku oli meiltä mahtavaa pelaamista, summasi TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen osuvasti vieraiden kahdeksan minuuttia ja 23 sekuntia vieneen täysimittaisen Dirlandaan soitannan.

Kolmannen erän ohuttakin ohuempi jännitysmomentti suli neljän minuutin pelaamisen jälkeen, kun Filppula naulasi illan toisen osumansa. Syöttöpisteille kiirehtivät Oula Palve ja Heikkinen. Samalla Filppula nousi Liigan pistepörssin kärkipaikalle.

- Tasaisuutta on haettu ja sitä on löytynyt. Pelataan tasaisen varmasti ja vieraskentällä vielä astetta nöyremmin. Sitä kautta tulee tulosta, kun ei tarvitse esittää mitään ihmeellistä, analysoi Kaskinen turkulaisten vahvaa tekemistä lukuisista loukkaantumisista huolimatta.

- Toki myös ”Rasse” Tirronen oli tosi vahva maalissa, muistutti Kaskinen Tirrosen nollapelistä.

TPS matkustaa keskiviikkona Lappeenrantaan, jossa se kohtaa SaiPan torstaina.