231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
28.6.2019

TPS toivottaa kaikille loistavaa kesää!

Joukkue ja toimisto palaavat yhteiseen arkeen heinäkuun 29. päivä.

782A7477.jpg

Turun Palloseuran Liiga-joukkue on vetäytynyt jo omatoimisen kesäharjoittelujakson pariin. Joukkue palaa Gatorade Centeriin heinäkuun 29. päivänä, jolloin käynnistyy yhteinen valmistautuminen uuteen kiekkokauteen.

Urheilullisen pettymyksen päätteeksi sivu kääntyi analyysien jälkeen, ja turkulaisjoukkueen yhteiset kesäharjoitukset toteutettiin laadusta ja maitohapoista tinkimättä. Siemen ensi kauteen on isketty itämään.

– Testitulokset näyttävät positiivisilta ja joukkue teki kovaa töitä. Olen kesäharjoittelun suhteen erittäin hyvillä fiiliksillä, puntaroi TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

– Mentaliteetti on se, että ensi kaudella mennään all in. Olemme pelanneet kaksi hyvää runkosarjaa, niin meidän pitää uskaltaa ottaa riskejä ja kokeilla niitä asioita mitkä ratkaisevat keväällä. Ei meidän tarvitse enää kolmatta kautta näyttää, että saadaan perusarki käymään. Ei se ole mikään tavoitetaso, painottaa Kaskinen.

Päävalmentajalla on asiaa myös TPS-yhteisölle.

– Haluan kiittää siitä mitä olemme saaneet ja ansainneet. Meidän tehtävä on luoda sitä fiilistä halliin ensi kaudellakin. Pelaajien kanssa olemme siitä paljon puhuneet, ettemme voi olettaa kotiyleisön syttyvän itsestään meidän taakse. Se on joukkueen tehtävä saada yleisö mukaan, viestittää Kaskinen.

HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen jakaa Kaskisen tapaan kiitoksensa mustavalkoiseen yhteisöön.

– Vaikka viime kausi päättyikin urheilullisesti ennenaikaisesti, on ollut erittäin ilahduttavaa huomata positiivisten signaalien määrä esimerkiksi yhteistyökumppanien osalta.

– Myös kausikorttilaiset ovat aktivoituneet uusimaan kausikorttinsa viime kautta aktiivisemmin. Meillä kaikilla on halu tarjota ensi kaudella parempaa elämystä turkulaisille, jatkaa Jokinen.

Tästä oivana esimerkkinä Terveystalon ja HC TPS:n pääyhteistyökumppanuuden jatko seuraavaksi kolmeksi kaudeksi.

– Olemme erittäin tyytyväisiä ja iloisia pitkäaikaisen kumppanuutemme jatkumisesta myös seuraavien kausien ajan. Kahden vahvan brändin yhteistyö takaa kummallekin osapuolelle lisäarvoa sopimuksen myötä, linjaa Terveystalo Turun seudun aluejohtaja Aki Ahonen.

 

TPS toivottaa kaikille loistavaa kesää!