281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
30.10.2019

TPS taisteli pisteen

Jukurit voitti keskiviikkoillan ottelun voittomaalikilpailun jälkeen.

48987221976_9c3b4ac67c_k.jpg

TPS-Jukurit 2–3 (1–2, 0–0, 1­–0, 0–0, 0–1)  

Turun Palloseuran kolmen ottelun viikko polkaistiin käyntiin keskiviikkona, kun Mikkelin Jukurit saapui vieraaksi Gatorade Centeriin. Kamppailu oli molemmille joukkueille viikon ensimmäinen ja runkosarjan toinen keskinäinen välienselvittely.

Ensimmäiseen erään joukkueet luistelivat kovalla tempolla ja paikkoja syntyi kumpaankin päähän. Kuparisen ottelussa rikkoi ruotsalaishyökkääjä Anton Holm, joka pääsi vain vajaan viiden minuutin pelin jälkeen sivaltamaan turkulaiset johtoon.

Holmin maalin jälkeen ei pelikello ehtinyt edetä kuin pari minuuttia, kun vierasjoukkue tasoitti ottelun. Osuman jälkeen vieraat saivat peliotteesta kiinni ja onnistuivat toistamiseen, kun erää oli yhdeksän minuuttia jäljellä. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 1–2.

Toisessa erässä nähtiin kaksi tilastomerkintää. Koko ottelun hyvin pelanneet maalivahdit molemmissa päissä laittoivat luukut kiinni, eikä maaleja nähty. Palloseura otti vain kaksi rangaistusta, mutta mikkeliläiset eivät onnistuneet maalinteossa. Toiselle erätauolle siirryttiin muuttumattomassa tilanteessa.

Kolmannessa erässä kotijoukkue pääsi kokeilemaan maalintekoa ylivoimalla kahteen otteeseen. Erikoistilanteet eivät tuottaneet tulosta, mutta Henrik Larsson tasoitti ottelun tasakentällisin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Kumpikaan joukkue ei onnistunut tekemään lisämaaleja ja jatkoajalle siirryttiin 2–2-tasatilanteessa.

Jatkoajalla ei ratkaisua nähty, ja huolen siitä pitivät Julius Pohjanoksa ja Sami Rajaniemi. Maalivahtien torjuntatyöskentelyn seurauksena ottelun voittajaa lähdettiin hakemaan voittomaalikilpailusta.

Ottelun voittaja saatiin selville kuuden laukojan jälkeen. Vadim Pereskokov veivasi ratkaisun mikkeliläisille ja loppulukemat keskiviikkoillassa merkittiin 2–3.

– Kyllä se tehokkuus on se ykkösjuttu. Meillä oli riittävästi paikkoja, mutta tällaista se on, kun itse ei tehdä niin vastustaja sitten ratkaisee, summasi puolustaja Tony Sund ottelun kulkua taiston päätyttyä.

Palloseuran ottelut jatkuvat perjantaina Jyväskylässä JYPin vieraana.