281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
1.11.2019

TPS suuntaa Jyväskylään

Palloseura lähtee metsästämään pisteitä Keski-Suomesta.

artikkeli_jyp_tps.png

Turun Palloseuran viikko jatkuu tänään Jyväskylässä. JYP isännöi turkulaisia kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa. Vaikka kotiotteluista TPS ei ole onnistunut raapimaan voittoja, on mustavalkoiset keränneet sarjassa viidenneksi eniten pisteitä vieraskaukalosta.

TPS:n viikko alkoi keskiviikkona Gatorade Centerissä, kun vieraaksi saapui Mikkelin Jukurit. Palloseura sai otteluun haluamansa alun, kun ruotsalaishyökkääjä Anton Holm siirsi kotijoukkueen johtoon vain neljän minuutin pelin jälkeen. Holmin maalin jälkeen Jukurit sai peliotteesta kiinni ja iski muutaman minuutin sisään kaksi maalia. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin vieraiden 1–2-johtoasemassa.  

Ottelun varsinaisella peliajalla nähtiin vielä yksi maali. Henrik Larsson tasoitti ottelun viisi minuuttia ennen ottelun päättymistä. Maalittoman jatkoajan jälkeen ottelun ratkaisua haettiin voittomaalikilpailusta. Vierasjoukkueen Vadim Pereskokov ratkaisi taiston ja kaksi pistettä lähti Mikkeliin.

Perjantai-iltana Jyväskylässä on vastakkain viidenneksi paras kotijoukkue ja viidenneksi paras vierasjoukkue. Viime kaudella joukkueet kohtasivat neljä kertaa. Palloseura voitti keskinäisistä otteluista kolme ja kaikki varsinaisella peliajalla.

– Ihan hyvillä mietteillä Jyväskylään. Viime peli on purettu ja vähän tutkittu vastustajaa. Nälkäisenä kimppuun ja voittoa hakemaan, tuumaili hyökkääjä Elias Karvonen JYP-ottelun alla.

– Täytyy tehdä enemmän töitä kuin vastustaja ja saada sitä kautta peli niiden päätyyn! Sitä kautta saadaan haettua voitto, kiteytti Karvonen.

JYP:n kokoonpanossa nähdään tänään turkulaisille tuttu Petrus Palmu. Kahdella edellisellä kaudella Turun Palloseuraa edustanut hyökkääjä ei saanut NHL-paikkaa ja palasi Suomeen.

TPS:n sairastuvalla: Lauri Korpikoski, Topi Nättinen, Rasmus Tirronen, Aleksi Anttalainen