181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
23.11.2019

TPS saa vieraita pääkaupungista

Turun Palloseura kohtaa HIFK:n lauantai-illan kiihkeässä kamppailussa.

artikkeli_tps-hifk.jpg

Turun Palloseuran kahden kotiottelun viikko saadaan päätökseen tänään lauantaina, kun vieraaksi Gatorade Centeriin saapuu Helsingin IFK. Illan kiihkeä kamppailu on kauden toinen keskinäinen ottelu. Ensimmäinen ottelu päättyi lokakuussa helsinkiläisten 2–1-voittoon, sinfoniaorkesterin säestämänä.

TPS kohtasi tällä kaudella ensimmäisen kerran HIFK:n jo harjoituskaudella. Viimeisestä kauteen valmistavasta ottelusta helsinkiläiset kirjauttivat voiton lukemin 2–3. Petolauma onnistui kaksi kertaa ylivoimalla ja kolmas maali syntyi TPS:n hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.

Runkosarjan ensimmäinen ottelu pelattiin Helsingissä sinfoniaorkesterin ja loppuunmyydyn hallin siivittämänä. Kiihkeän kamppailun ensimmäisessä erässä Lauri Pajuniemi iski TPS:n johtoon ja hiljensi helsinkiläisyleisön. Palloseuran johdossa edettiin aina kolmanteen erään saakka, mutta viimeisen erän alkuhetkillä HIFK:n Otto Paajanen toi isännät tasoihin.

Kolmannen erän puolenvälin jälkeen jo harjoituskaudella TPS:n verkkoa heiluttanut ruotsalaishyökkääjä Sebastian Dyk onnistui maalinteossa ylivoimalla. Erän loppuun turkulaiset eivät saaneet takaa-ajon päätteeksi kiekkoa kotijoukkueen maaliin ja summerin soidessa digitaalit näyttivät loppulukemiksi 2–1.

TPS otti kauden ensimmäisen kotivoiton keskiviikkona, kun Vaasan Sport kaatui lukemin 2–0. Lauri Pajuniemen kahden maalin ja Rasmus Tirrosen nollapelin ansiosta turkulaiset saalistivat ensimmäisen voiton Gatorade Centerissä kauden kymmenennestä kotipelistä.   

Illan taistosta ei tunneta puutu, kun Palloseura lähtee jatkamaan hyviä otteita kotikaukalossa. Helppoa kamppailua ei ole luvassa, sillä HIFK on tällä hetkellä Liigan kolmanneksi eniten vieraskaukalossa pisteitä kerännyt joukkue.

– Taas on meille tärkeitä pisteitä jaossa. Sieltä tulee hyvä joukkue vastaan, mutta olemme valmistautuneet hyvin ja odotettavissa on mielenkiintoinen kamppailu, tuumaili kapteeni Lauri Korpikoski aamujään jälkeen.

– Sport-ottelu oli meiltä erittäin tasapainoinen. Tänään tulee varmasti erityylinen peli, sillä Sport oli todella puolustusorientoitunut ja välillä meni vähän puskemiseksi. Tänään pitää olla valmis, koska uskon että tulee vauhdikkaampi kamppailu, jatkoi Korpikoski ennen HIFK-ottelua.