191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
24.5.2018

TPS rakentaa ottelutapahtumista minifestivaalit

TPS uudistaa ottelutapahtumia ja ravintolapalveluita Gatorade Centerissä tulevalle kaudelle. Runkosarjan aikana nähdään 30 minifestivaalia, joihin on tarkoitus löytää uusia kohderyhmiä nauttimaan TPS:n kotiotteluista. 

massive_dravintola2_preview.png

Minifestivaali-ajatusta testattiin jo viime kaudella muutamassa pelissä. Esimerkiksi helmikuussa pelattuun TPS–Jukurit-otteluun Gatorade Centeriin kutsuimme tuhansia koululaisia tutustumaan jääkiekko-otteluun. Hallin käytävälle rakennettiin limudisco ja erien aikana huomioitiin koululaisyleisö mm. yleisöpelien ja musiikin avulla. Tunnelmia voit katsoa oheisesta videosta.

Tulevalla kaudella teemoja tulee entistä enemmän. Haastamme kaikki turkulaiset ja lähiseudun asukkaat käymään ainakin kerran TPS:n pelissä katsomassa uudistunutta ottelutapahtumaa.  

 

Ruokavalikoima laajenee

Minifestivaaliajatteluun kuuluvat oleellisesti myös hyvä ruoka ja laadukas asiakaspalvelu. Niinpä Gatorade Centerin kioskien tarjoilu uusitaan. Perinteisten lihapiirakoiden rinnalle tulee laaja valikoima erilaisia lämpimiä ruokia. Tämän lisäksi tarjoamme ensimmäisenä Liiga-seurana Suomessa kasvisruokaa kattavasti.  Ensimmäiset maistiaiset uusista tuotteista tarjoiltiin kauden 2018–2019 avaustilaisuudessa Yökerho Aallossa. 

Haluamme palvella asiakkaitamme nopeammin ja siksi hallin ravintoloista poistetaan oluthanat. Palvelu nopeutuu, kun tiskillä saa juomapullon tai tölkin heti mukaansa. Juomapuolella valikoima kasvaa myös esimerkiksi erikoiskahveilla. 

Katsomoravintola ja koko perheen katsomo

Uusi alkoholilaki mahdollistaa aivan uudenlaisen ravintolan Gatorade Centeriin. Koko D-päädyn ja A1- sekä C4-katsomot kattava ravintola on tarkoitettu aikuisille. Ravintolaan voi ostaa pöydän tai oman paikan koko kaudeksi, mutta myös yhteen otteluun kerrallaan. 

Lapsiperheitä ja kannattajiakaan ei unohdeta, sillä lapsiperheille tulee oma G5-perhekatsomo ja kannattajat saavat kausikortin kilpailukykyiseen hintaan.

massive_videotaulu2_preview.png

Kohti maailmanluokan tapahtumaa 

Visionamme on tehdä Suomen parasta urheilushow’ta. Rakennamme Suomen parhaiden tapahtumasuunnittelijoiden kanssa kartoitusta siitä, miltä Euroopan paras urheilutapahtuma voisi näyttää jo lähivuosina.

Kumppanina kartoituksessa on mm. show-alalla tunnettu Sun Effects, joka vastaa esimerkiksi Slush-festivaalin näyttävästä kokonaisuudesta. 

Pitkään odotettu uusi videokuutio rakennetaan heinäkuun aikana. Tämä kuutio on Suomen suurin jäähalliin rakennettava screeni. Uudella kuutiolla on leveyttä peräti 6,5 metriä. Lisäksi tv-kuvan ylä- ja alapuolelta sekä myös kulmista löytyy ledipintaa.

Vertailun vuoksi: Uusi kuutio on neljä kertaa isompi ja yhdeksän kertaa tarkempi kuin hallin nykyinen screeni.