261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
10.11.2020

TPS-Pelicans: Otteluinfo

Kaikki mitä keskiviikkona pitää tietää!

facekansikuva.png

Maaottelutauko on ohi ja Turun Palloseuran pelit jatkuvat jälleen keskiviikkona! TPS kohtaa viikon ensimmäisessä ottelussa Lahden Pelicansin.

Keskiviikkona Palloseura pelaa poikkeuksellisesti umpiharmaissa pelipaidoissa, Hartwallin tarjoaman Vuoden harmaimman päivän kunniaksi. Pelipaidat huutokaupataan ja koko huutokaupan tuotto ohjataan lyhentämättömänä TPS:n Naisten Liigajoukkueen hyväksi.

Huutokauppa käynnistyy jo keskiyöllä keskiviikkona 11.11., joten pääset huutamaan itsellesi paitaa jo ennen keskiviikon peliä. Paidoilla pelataan keskiviikkona koko peli ja niitä tulee jokaisen pelaajan nimellä huudettavaksi yksi kappale.

Missä huudetaan? No tietenkin Huutokaupat.comissa! Heti, kun keskiviikko käynnistyy!

Osta lippusi TÄÄLTÄ!

artikkeli_opastus_ilmakuva.jpg

Gatorade Centerissä noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronaepidemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana.

Olemme jakaneet Gatorade Centerin kuuteen eri lohkoon. Jokaiseen lohkoon on oma sisäänkäynti, omat ravintolapalvelut sekä omat WC-tilat. Liikkuminen lohkojen välillä ei ole mahdollista. Otteluliput lohkojen sisällä ovat numeroimattomia. Voit valita paikkasi vapaasti lohkon sisällä.  

Huomioithan, että otteluun ei ole ovimyyntiä Gatorade Centerillä. Koronavirustilanteen takia paikkoja on myös myynnissä rajoitettu määrä. Pääset siis tunnelmaan mukaan vain ennakkoon ostetulla lipulla! Kaikki paikat ovat numeroimattomia (myös kausikorttipaikat). 

Kausikorttilaisilta ei vaadita ennakkoilmoittautumista.

Älä tule otteluun sairaana ja muista turvaväli! Huolehdi myös hyvästä käsihygieniasta. Käsidesejä löytyy jokaisesta lohkosta.

Toivomme myös, että otat mukaasi kasvomaskin. Mikäli sinulla ei ole kasvomaskia mukana, saat kertakäyttöisen kasvomaskin omalta sisäänkäynniltäsi.  

Liput: TÄÄLTÄ 

OVET AUKI: KLO 17.30.

PYSÄKÖINTI:

Pysäköit autosi ilmaiseksi Gatorade Centerin parkkipaikalle klo 17.30-18.00 välisenä aikana, minkä jälkeen pysäköinti maksaa 6 euroa. Maksuvälineenä käy käteinen tai kortti. Pysäköinnin voi nyt myös maksaa TPS-mobiilisovelluksen avulla!

HAPPY HOUR:

Klo 17.30-18.00.

BUSSIT JA TAKSI:

Linja 100 Gatorade Centeriin, lähdöt keskustasta pysäkiltä T87:

Klo 17.15, 17.40, 18.10

Paluukuljetukset Gatorade Centeriltä ottelun päätyttyä n. 30 min ajan.

Ilmainen Föli-kuljetus kausikortilla koskee vain runkosarjan kotiotteluita (ei pre-seasonia).

Taxidatan autot kulkevat taksitolpalta Gatorade Centerin pääoven välittömästä läheisyydestä.

TPS SHOP:

TPS Shop on avoinna koko ottelun ajan ja palvelee nyt A-katsomon asiakkaita.

Voit tilata tuotteita ennakkoon verkkokaupasta ja noutaa tilaamasi tuotteet lipunmyyntipisteeltä ennen ottelun alkua.

TPS Shop Pop Up palvelee ennen ottelua lipunmyyntipisteellä ja erätauoilla C-katsomon aulassa palvellen samalla myös yläkatsomoja.

Gatorade Center -sovelluksen avulla voit tilata TPS Shopin tuotteita omalle paikallesi.

WhatsApp Image 2020-11-09 at 14.26.24.jpeg

GATORADE CENTER -SOVELLUS

Gatorade Center -sovelluksella voit tilata ruoat, juomat, sekä fanituotteet suoraan omalle paikallesi!

Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta.

ALKUSHOW

Alkushow’ssa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita, sekä savukonetta. Käytettävät tehosteet voivat olla vaaraksi epileptikoille ja migreenistä kärsiville.

JÄLKIPELIT

TPS-etkot ja jatkot koetaan Feel Vegasissa jokaisen Jääkiekon SM-liigakauden kotiottelun yhteydessä 2020-21. Tervetuloa mukaan virittäytymään pelipäivään ennen ottelua ja viihtymään heti ottelun jälkihiessä.

Ottelun jälkipelit No 8 Bar. Lisätiedot TÄÄLTÄ.