171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
8.10.2020

TPS Naiset kohti pohjoista

”Ilmapiiri on mitä mahtavin ja jääkiekko on erittäin hyvällä tasolla!”

49115855021_3dcf623ff3_k.jpg

Turun Palloseuran Naisten joukkue suuntaa tulevana viikonloppuna pohjoiseen. Lauantaina 10. lokakuuta Rovaniemen Kiekko isännöi turkulaisia ja sunnuntaina Palloseura kohtaa Oulun Kärpät. Lauantain kamppailu on Palloseuran seitsemäs tämän kauden Naisten Liigassa. Edellisessä ottelussa joukkue kohtasi Rauman Lukon 26. päivä syyskuuta.

Kaksi viikkoa sitten Raumalla pelattu kamppailu kirjattiin Palloseuralle lukemin 1–7. Kasitien derbyn suurina sankareina toimivat Palloseuran hyökkääjät Maija Otamo, sekä Lara Escudero. Otamo iski ottelussa kolme maalia ja ranskalaishyökkääjä kirjautti itselleen kolme syöttöpistettä.

– Olen iloinen, että tulin Suomeen ja Turkuun. Täällä on erittäin hyvät harjoitusmahdollisuudet ja tykkään kovasti olla täällä. Ilmapiiri on mitä mahtavin ja jääkiekko on erittäin hyvällä tasolla, summaa Palloseuran sisäistä pistepörssiä johtava ranskalaishyökkääjä Lara Escudero.

Palloseuran paidassa nähdään tällä kaudella myös toinen ranskalaispelaaja. Escuderon tapaan Estelle Duvin on edustanut Ranskan naisten jääkiekkomaajoukkuetta. Ranskalaiskaksikko on iskenyt alkukauden kuudessa pelatussa ottelussa yhteensä 15 pistettä.  

Vuonna 2005 syntynyt Pauliina Salonen on säväyttänyt kaukalossa niin taidoillaan, kuin nuorella iällään. Tyttöleijonissa meritoitunut hyökkääjä debytoi Naisten Liigassa ensimmäisen kerran jo 12 vuotiaana. Tällä kaudella nuori hyökkääjä on onnistunut kolmessa ottelussa iskemään neljä tehopistettä.

– Kausi on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, mutta tietenkin parannettavaa löytyy. Olemme saaneet toteutettua peleissä niitä asioita, mitä olemme harjoituksissa käyneet läpi ja sitä kautta on tullut onnistumisia, kiteyttää Salonen kauden alun edesottamuksia.

Nuori hyökkääjä käy tällä hetkellä Turussa yhdeksättä luokkaa ja ensi syksynä Salosen tarkoitus on jatkaa opintoja lukiossa.

– En ole vielä miettinyt kovin paljon tulevaisuutta. Tietenkin ulkomailla pelaaminen kiinnostaa ja sitä kohden tehdään töitä. Nyt keskitytään kuitenkin pelaamiseen täällä Turussa ja lähdetään tulevana viikonloppuna innolla kohti pohjoista, jatkaa Salonen.

Turun Palloseura suuntaa tulevan viikonlopun kamppailuihin sarjataulukon kahdeksannelta sijalta.

 

RoKi-TPS         lauantai        10.10. klo 14.45

Kärpät-TPS     sunnuntai     11.10. klo 13.00

 

Kaikki TPS:n Naisten joukkueen pelit löydät TÄÄLTÄ!

Naisten Liigan ottelut näet Ruutu+ tilaajana TÄÄLTÄ!