231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
16.5.2018

TPS mielenkiintoiseen lohkoon Mestarien liigassa

“Haluamme menestyä, emme vain osallistua”.

chl_kuvitus.jpg

Ruotsin Malmö Redhawks, Saksan ECH Red Bull München sekä Valko-Venäjän HC Junost Minsk. Siinä Turun Palloseuran B-lohkon vastustajat tulevan kauden Mestarien liigassa.

Lohkoarvonnat järjestettiin tiistaina Saksan Kölnissä. TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki seurasi arvonnan etenemistä koti-Suomessa, levollisin mielin.

– Mielenkiintoiset lohkopelit ovat edessä. Pääsemme matkustamaan vähän joka suuntaan ja pelillisesti tiedossa on varmasti haastetta, maisteli Niittymäki tuoretta arvontatulosta.

Millaiset vastustajat TPS:n kanssa samaan lohkoon sitten arvottiin?

– München on voittanut kolme peräkkäistä Saksan mestaruutta. Joukkueesta löytyy kokemusta ja kaiken kaikkiaan monipuolista osaamista. Tarjoaa meille varmasti hyvän mittarin siitä missä pelillisesti mennään, pohtii Niittymäki.

– Malmö eteni viime kaudella Ruotsissa välieriin. Sellainen joukkue ei voi olla huono. On mielenkiintoista päästä vääntämään länsinaapurin joukkuetta vastaan.

– HC Junost Minsk on tässä vaiheessa vielä jonkinlainen arvoitus. Kyllähän tuolta idästä tulee yleensä aika kovia nippuja eteen, joten katsotaan mitä Minskin ryhmä tuo tullessaan. Tarkempien analyysien aika on myöhemmin.

Niittymäen mukaan CHL on kilpailu, jossa TPS haluaa menestyä - ei ainoastaan osallistua.

– Miksi olisimme mukana, jos emme tähtäisi menestykseen? Me haluamme olla eurooppalainen huippuseura ja se vaatii silloin menestystä myös CHL:ssä. Henkilökohtaisesti arvostan Mestarien liigassa menestymisen yhtä korkealle kuin kotoisessa Liigassa pärjäämisen, Niittymäki linjaa.

Lohkovaiheen ottelut käynnistyvät elokuussa. Tarkemmat ottelupäivät selviävät myöhemmin.

DdUzzXmXkAEvw5t.jpg