281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
30.10.2018

TPS matkustaa Tapparan vieraaksi

Turkulaisten Liiga-viikossa kolme kovaa vääntöä.

artikkeli30.10.pngLiigan kärkikaartissa etenevä Turun Palloseura käynnistää Liiga-viikkonsa tänään Tampereella. Vastaan asettuu Tappara, jonka turkulaiset kohtaavat nyt toisen kerran tällä kaudella. Edellinen kohtaaminen Turussa päättyi Tapparan 1–0-voittoon.

Tappara löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä seitsemänneltä sijalta. Joukkue on kerännyt kymmenen pistettä vähemmän kuin toisena etenevä TPS.

– Tappara on huippujoukkue, joka pelaa kärsivällisesti ja jaksaa jauhaa omaa peliään. Myös meidän pitää olla tänä iltana kärsivällisiä, pohtii TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen ottelun alla.

– Meiltä tarvitaan myös pelirohkeutta. Eli mennään energisesti eikä meinata ja autetaan kaveria. Se riittää tänään, Kaskinen jatkaa.

Turkulaisten kokoonpano on elänyt viime lauantain voitokkaan HIFK-ottelun jälkeen. Loukkaantuneina sairastuvalle siirtyivät maalivahti Henrik Haukeland sekä puolustaja Brandon Gormley.

TPS:n maalilla nähdään tänään Rasmus Tirronen. Varamaalivahdiksi nousee puolestaan Eetu Anttila A-nuorista.

Jani Forsström palaa pakkikalustoon loukkaantumisensa jäljiltä.

- Äijiä on pudonnut ristiin rastiin, mutta aina on löytynyt myös täyttäjää tilalle. Kun joku putoaa, niin uudelle aukeaa paikka. Näinhän se menee, linjaa Kaskinen.

Tapparan ja TPS:n kohtaaminen Hakametsän pimenevässä illassa käynnistyy klo 18.30.