051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
26.12.2019

TPS matkustaa Sveitsiin

Turun Palloseura osallistuu maailman vanhimpaan kansainväliseen jääkiekkoturnaukseen.

49205402033_836587ece7_k.jpg

Joulutauko tekee loppuaan ja joukkueet palaavat kaukaloon. Kotoisen liigan sijasta Turun Palloseuran ottelut jatkuvat Sveitsissä, kun Spengler Cup pyörähtää käyntiin. Tapaninpäivän liigakierroksella ei mustavalkoista väriä nähdä, mutta perjantaina Palloseura pelaa ensimmäisen ottelunsa maailman vanhimmassa kansainvälisessä jääkiekkoturnauksessa.

Spengler Cup pelataan Davosissa joulun ja uudenvuoden välisenä aikana. Isäntäjoukkue HC Davos kutsuu osallistuvat joukkueet turnaukseen. Tämän vuoden turnauksessa TPS:n ja HC Davosin lisäksi nähdään HC Oceláři Třinec, Salavat Yulaev Ufa, HC Ambri-Piotta, sekä Kanadan maajoukkue.

Turun Palloseuran turnauksen ensimmäinen kamppailu pelataan perjantaina 27. päivä joulukuuta. TPS:n vastustaja selviää tapaninpäivänä pelattavan Ambri-Piotta-Salavat Ufa-ottelun jälkeen. Kamppailun häviäjä kohtaa turkulaiset huomenna kello 16.10 alkavassa ottelussa.

TPS lähtee Sveitsiin tutulla kokoonpanolla. Turnauksessa joukkueen mukana on A-nuorissa kovaa jälkeä tehnyt Mikael Pyyhtiä. Tällä kaudella yli piste per peli tahdilla Nuorten SM-Liigassa pelannut Pyyhtiä ei ole pelannut vielä yhtään ottelua miesten joukkueessa. Topi Nättinen ja Teemu Väyrynen ovat joukkueen matkassa mukana, mutta loukkaantumisten takia heitä ei kaukalossa nähdä.

Turun Palloseuran vastustajat määräytyvät pelien edetessä. TPS:n kamppailuita voi seurata C Moren kanavilta. Turnauksen finaali pelataan ensi viikon tiistaina.