181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
20.9.2019

TPS matkustaa Pelicansin pesään

”Täysi päivätyö odottaa tälläkin kertaa.”

artikkeli_pelicans_tps.png

Turun Palloseura hakee toista peräkkäistä Liiga-voittoaan tänään Lahden Pelicansin vieraana. Lahden pimenevässä syyskuun illassa odottaa takuuvarmasti kiihkeä taistelu sarjapisteistä.

TPS:n lähtökohdat illan otteluun ovat positiiviset. Turkulaiset nappasivat kauden avausvoittonsa keskiviikkona Ilveksen vieraana Tampereella ja samalla käyrällä edetään myös Lahden suuntaan.

– Hyvillä mielin Lahteen! Esitys Ilvestä vastaan oli erittäin väkevä, joten sillä samalla tunteella ja tekemisellä eteenpäin. Täysi päivätyö odottaa Lahdessakin, pohtii Ilvestä vastaan maalitilinsä tämän kauden osalta avannut Teemu Väyrynen.

Pelicans on avannut kautensa hyvin. Lahtelaisilla on kolmen pelin jälkeen kasassa seitsemän pistettä, jotka oikeuttavat sarjataulukossa kolmanteen sijaan.

Väyrysen mukaan resepti menestyksekkääseen vierasmatkaan on äärimmäisen selkeä.

– Kun pelataan yhteen hiileen, niin tulosta seuraa. Pelicans on todella taitava joukkue, mutta tosiaankin jos lyömme samanlaista peliä esiin kuin Tampereella, niin hyvä siitä tulee, painottaa ”Väykkä”.

Turkulaisten kokoonpanoon on tehty muutamia muutoksia Ilves-pelin jäljiltä. Ruotsalaispuolustaja Filip Windlert huilaa Lahden keikan pienen tällin myötä.

Vastaavasti Lauri Pajuniemi on toipunut kokoonpanokuntoon. Pajuniemi aloittaa illalla ylimääräisenä hyökkääjänä. Myös maalivahti Julius Pohjanoksa nähdään jälleen tänään turkulaisten miehistössä.