151

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
27.11.2020

TPS matkustaa Jyväskylään

Viikon toisessa ottelussa vastaan asettuu Jyväskylän JYP.

artikkeli_kokoonpano_tpsjyp.jpg

Turun Palloseuran kolmen ottelun viikko jatkuu perjantaina Jyväskylässä, kun JYP isännöi turkulaisia. Kamppailu on kauden toinen keskinäinen kohtaaminen. Joukkueiden ensimmäinen välienselvittely päättyi lokakuun 24. päivä TPS:n voittoon lukemin 2–1. Gatorade Centerissä pelatun ottelun ratkaisu syntyi voittomaalikilpailussa.

Palloseura luistelee illan kamppailuun allaan 4–1 -voitto Kouvolan KooKoosta keskiviikolta. Viidestä viimeisestä ottelusta mustavalkoiset ovat keränneet kolme voittoa, joista kaksi on tullut varsinaisella peliajalla. Tämän illan kotijoukkueen saldo viimeisistä otteluista ei ole yhtä mairitteleva.

Perjantai-illan kotijoukkue JYP on hävinnyt kaikki viisi viimeisintä otteluaan. Hurrikaaniryhmä on voittanut viimeksi 14. päivä marraskuuta Mikkelin Jukurit kotikaukalossaan. Voitto on joukkueen ainoa 11 viimeisestä ottelusta. Jyväskyläläiset ovat keränneet runkosarjan 18 ottelusta 17 pistettä ja maaleja joukkue on päästänyt runkosarjassa toiseksi eniten.

Palloseuran kokoonpanossa nähdään tänään Liiga-kauden ensimmäisen ottelunsa pelaava Mikael Pyyhtiä. Nuori hyökkääjä viilettää Petteri Wirtasen laidalla yhdessä Samuli Vainionpään kanssa. Keskiviikkona voiton torjunut venäläisvahti Andrei Kareev jatkaa TPS:n maalilla. Illan kokoonpanosta loukkaantumisten takia sivussa ovat hyökkääjät Hannu Kuru, sekä Topias Haapanen.

Hyvillä mielin lähdetään illan kamppailuun ja tätä hetkeä on odotettu kauan! Pari viikkoa on harjoiteltu ilman pelejä, joten intoa ja energiaa tänään ei tule puuttumaan, hehkutti kauden ensimmäiseen liigaotteluunsa lähtevä Mikael Pyyhtiä aamujään jälkeen.