211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
18.9.2019

TPS matkustaa Ilveksen vieraaksi Tampereelle

”Nyt pitäisi pistää kiekkoa vähän reppuun.”

artikkeli_ilves_tps.png

Turun Palloseuran kahden vierasottelun Liiga-viikko käynnistyy keskiviikkona Tampereella. Vastaansa turkulaiset saavat Tampereen Ilveksen.

Klo 18.30 käynnistyvän ottelun asetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, jopa herkulliset. Molemmat joukkueet hakevat nimittäin kauden avausvoittoaan. Ilves on hävinnyt kaksi pelaamansa ottelua ja vastaavasti TPS:n kausi käynnistyi kotitappiolla Porin Ässiä vastaan.

TPS-hyökkääjä Oskari Lehtinen lähestyy Ilves-ottelua hyvin selkeällä viestillä: tehoja on tultava.

– Maalinteon kanssa on ollut vähän ongelmia, niin nyt pitäisi pistää vähän kiekkoa reppuun, alleviivaa Lehtinen jämäkästi keskiviikon aamuharjoitusten jälkeen.

– Siihen maalin tekemiseen täytyy saada niin sanotusti munaa. Nimenomaan siihen päättämiseen, että saadaan kiekkoja maaliin asti ja myös laukauksia suoraan syötöstä, jatkaa TPS:n nelosvitjan oikea laitahyökkääjä Lehtinen.

Turkulaisnäkökulmasta toiveet tehokkuudesta täyttyisivät esimerkiksi samanlaisella alulla kuin viime lokakuun kohtaamisessa Tampereella. Tuolloin TPS naulasi ottelun alussa reiluun kuuteen minuuttiin kolme maalia ja eteni lopulta myös kolmen pisteen vierasvoittoon Hakametsän illassa.

Klo 14.10 Turusta Tampereelle liikahtava TPS:n kokoonpano ei sisällä yllätyksiä: Mustavalkoiset iskevät Hakametsässä tismalleen samanlaisilla ketjukoostumuksilla kuin sarja-avauksessa. Ainoa muutos on Eetu Anttilan tulo varamaalivahdiksi Julius Pohjanoksan tilalle.

Ilves-TPS klo 18.30!