181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
5.12.2019

TPS matkustaa Hämeenlinnaan

HPK isännöi Palloseuraa viikon toisessa ottelussa.

artikkeli_hpktps.jpg

Turun Palloseuran viikko jatkuu vierasottelulla Hämeenlinnassa. Hallitseva mestari HPK isännöi turkulaisia kauden toisessa keskinäisessä kohtaamisessa. Ensimmäinen Turussa pelattu ottelu päättyi lokakuussa ritaripaitojen 2–4-voittoon. TPS:n maaleista vastasivat Anton Holm ja Markus Nurmi. HPK iski ottelussa kolme maalia erikoistilanteen aikana ja sinetöi viimeisen osuman tyhjään maaliin.

Palloseuran joulukuun ensimmäinen ottelu tämän viikon tiistaina päättyi kotitappioon Oulun Kärppiä vastaan. Kamppailu sarjakärkeä vastaan oli erittäin tiukka ja tasaväkinen, mutta kolme pistettä lähti Ouluun ottelun loppuhetkien maalien turvin.

Tiistaina TPS pystyi laittamaan ahtaalle sarjan piikkipaikalla keikkuvan petolauman. Palloseura taisteli ja viimeisenä lukkona Julius Pohjanoksa piti huolen, että Kärppien hyökkäykset päättyivät tehottomina. Kaksi minuuttia ennen loppua, kuitenkin Jussi Jokinen onnistui ohittamaan Pohjanoksan ja siirsi Kärpät johtoon. Palloseura ei onnistunut rakentamaan tarvittavaa kiriä ja pohjoisen pojat iskivät vielä kahdesti tyhjiin, sinetöiden vierasvoiton lukemin 1–4.

– Viime pelissä oli paljon hyviä asioita ja niitä lähdetään jatkamaan tämän iltaisessa koitoksessa. Tietenkin pitää vielä parantaa, kun ei pisteitä saatu raavittua ja viimeinen silaus jäi puuttumaan, tuumaili TPS:n kapteeni Lauri Korpikoski ennen illan ottelua.

Torstai-iltana Rinkelinmäellä nähdään turkulaisille tuttuja kasvoja. Kerhon riveissä tällä kaudella pelaavat Palloseuraa edustaneet Elemeri Eronen, Niklas Friman ja kesken tämän kauden Hämeenlinnaan siirtynyt Santeri Lukka. Puolustajien lisäksi HPK:n kokoonpanossa nähdään turkulaislähtöinen Niclas Lucenius.

– HPK pelaa erittäin aktiivista jääkiekkoa ja hyökkää hyvin. Meidän pitää vain vastata aktiiviseen peliin ja lähteä rohkeasti haastamaan hyökkäyspäässä. Samanlainen puolustusasenne kuin tiistaina Kärppiä vastaan, niin pystymme taistelemaan pisteistä, jatkoi Korpikoski.

TPS:n kokoonpanossa ainoa muutos tiistaihin on Juuso Pärssisen poissaolo. Ruotsalaispuolustaja Filip Windlert nousee mukaan miehistöön ja Julius Pohjanoksa jatkaa tolppien välissä.