karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
13.8.2019

TPS leireilee loppuviikon

Keskiviikkona vastassa Sport, perjantaina Kärpät.

48490904871_96fff7016c_h.jpg

Turun Palloseuran Liiga-joukkueen bussi kaasutti kauas Gatorade Centeriltä tiistaina klo 12.45. Mustavalkoisen ryhmän ensimmäisenä kohteena on Pietarsaari. TPS pelaa huomenna kauden toisen täysimittaisen harjoitusottelunsa, kun vastaan leiriviikon aluksi asettuu Vaasan Sport. Ottelu pelataan Pännäisissä.

Perjantaina puolestaan Pyhäjärvi hehkuu kiekkoviihdettä TPS:n ja Oulun Kärppien mitatessa voimasuhteitaan Pyhäjärven pimenevässä illassa.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskisen mukaan kuluvan viikon leirityksellä on selkeä tavoite kauteen valmistautumisen kokonaiskuvassa.

– Tietysti tarjolla on kaksi hemmetin hyvää peliä ja erilaiset ympäristöt. Molempien hallien pitäisi olla täynnä väkeä ja järjestelyt ovat menneet hyvin, Kaskinen tuumaa.

– Ihmiset ovat olleet innoissaan ja tosissaan järjestämässä näitä pelejä ja mekin tulemme laittamaan parasta pöytään.

– Totta kai tässä on myös joukkueena kasvaminen ja yhtenäisyys mielessä. Se on se juttu, jonka perässä me tässä myös olemme. Yhteisiä kokemuksia vähän erilaisissa olosuhteissa, niin siitä se rakentuu, Kaskinen linjaa.

Joko olet kiinnittänyt itsesi uuden kauden elämyksiin? Kausikortti on kortti, joka käy ja antaa enemmän. Tutustu sinulle parhaaseen kausarivaihtoehtoon TÄÄLTÄ!