281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
22.1.2020

TPS kohtaa JYPin

Illan ottelussa TPS:n kokoonpanossa nähdään Lauri Tukonen ja Erik Källgren.

artikkeli_tps_jyp.jpg

Turun Palloseuran viikko polkaistaan käyntiin keskiviikkona, kun Jyväskylän JYP saapuu vieraaksi Gatorade Centeriin. Kamppailu on kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen. Kaksi aiempaa taistoa on kirjattu jyväskyläläisten nimiin. Joukkueet kohtasivat viimeksi joulukuussa ja ottelu ratkesi vasta voittomaalikilpailun jälkeen hurrikaaniryhmälle lukemin 3–4.

Viimeisestä kuudesta pelistä TPS on jäänyt pisteittä vain kerran. Palloseura koki niukan 3–4 -tappion Kouvolan KooKoon isäntänä viime lauantaina. Kouvolalaisten kohtaamista edelsi kolmen ottelun voittoputki.

Vierasjoukkue JYP on voittanut kuudesta viimeisestä ottelustaan vain yhden ja hävinnyt viisi ottelua suoraan varsinaisella peliajalla. Kuuteen viimeiseen otteluun jyväskyläläiset ovat viimeistelleet 11 maalia, kun omissa on soinut 21 kertaa. TPS on onnistunut heiluttamaan verkkoa 22 kertaa viimeisessä kuudessa kamppailussa.

Illan kokoonpanossa nähdään kaksi uutta pelaajaa. Palloseuran tolppien väliin luistelee ruotsalaismaalivahti Erik Källgren ja paluun TPS-paitaan tehnyt Lauri Tukonen hyökkää yhdessä Topi Nättisen ja Petteri Wirtasen kanssa.

– Innolla odotan päästä pelaamaan ja koko joukkueessa on tällä hetkellä hyvä meininki! Tänään pitää vain tehdä kovasti töitä voiton eteen! JYP on aina kova vastustaja ja on hienoa päästä taas pelaamaan, tuumaili paluumuuttaja Lauri Tukonen ennen illan kamppailua.

– Minulla on kaksi harjoitusta takana ja kaikki on mennyt tähän asti erinomaisesti! Koko organisaatio on ottanut minut hyvin vastaan ja odotan innolla illan kamppailua. En tiedä paljoa vastustajasta, mutta uskon että kova peli on tulossa. Olemme valmistautuneet taisteluun ja toivottavasti pisteet jäävätä Turkuun, summasi illan ottelussa TPS:n maalia vartioiva Erik Källgren.