281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
28.12.2019

TPS kohtaa Ambri-Piottan

Turun Palloseura suuntaa Spengler Cupin toiseen kamppailuun!

artikkeli_28.12.jpg

Turun Palloseura suuntaa lauantaina kello 16.10 Suomen aikaa Spengler Cupin toiseen otteluun. Kampailussa vastaan asettuu sveitsiläinen HC Ambri-Piotta. Ottelu on molemmille joukkueille turnauksen toinen. Kumpikin joukkue on jo pelannut lohkon kolmatta joukkuetta KHL-seura Salavat Ufaa vastaan. Tapaninpäivänä sveitsiläiset voittivat Ufan lukemin 4–1 ja eilen perjantaina TPS kaatoi venäläiset numeroin 4–3.

TPS:n ja Salavat Ufan välinen taistelu oli Palloseuran ensimmäinen Sveitsissä pelattavassa Spengler Cupissa. Kamppailu oli heti ottelun alkuhetkiltä turkulaisten hallintaa. Pelin painopiste oli Ufan kenttäpäädyssä ja maalipaikkoja syntyi liukuhihnalta. Ottelun ensimmäiselle erätauolle siirryttiin kuitenkin 1–1-tasatilanteessa.  

Toisessa erässä TPS lisäsi vielä kierroksia ja se näkyi välittömästi tulostaululla. Kahden pelatun erän jälkeen Palloseura oli siirtynyt jo kolmen maalin johtoon. Summerin soidessa kolmannessa erässä ottelun päättymisen merkiksi, ei Palloseuran johto ollut kuitenkaan, kuin yhden maalin mittainen. Loppulukemiksi pöytäkirjaan merkittiin 4–3.

TPS lähtee Sveitsiläisen Ambri-Piottan kimppuun hieman muokatuilla kokoonpanoilla. Nuorten Liigassa kovaa jälkeä tehnyt Mikael Pyyhtiä pelaa ensimmäisen ottelunsa edustusjoukkueessa. Ufa ottelussa sivussa ollut puolustaja Aleksi Salonen tekee paluun pelaavaan kokoonpanoon ja Julius Pohjanoksa nähdään tolppien välissä.

– Vauhdikas peli tulossa! Täällä on paljon Ambri-Piottan kannattajia, joten varmasti on paljon tunnetta pelissä. Voittajalle on tarjolla suora paikka välieriin, niin varmasti tulee erittäin tiukka taistelu. Tänään meillä on pieniä muutoksia kokoonpanossa ja sitä kautta haetaan tuoretta jalkaa kentälle, tuumaili valmentaja Sami Salo ennen iltapäivän ottelua.