231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
25.10.2018

TPS kesytti Ilveksen

Lauri Pajuniemelle vihdoin kauden avausmaali taisteluvoitossa.

Ilves–TPS 3–4 (0–4, 1–0, 2–0)

45406106932_ae467ebab1_o.jpg

Turun Palloseuran voittoputki Liigassa venyi torstai-iltana kolmeen otteluun. TPS kesytti Tampereen Ilveksen Hakametsässä ja vahvisti asemaansa sarjan kärkiryhmässä

TPS aloitti Hakametsän illassa mykistävän vahvalla ilmeellä. Maalijuhlan aloitti Teemu Väyrynen ylivoimalla reilun minuutin pelaamisen jälkeen. Syöttöpinnat Ilari Filppulalle ja Ilkka Heikkiselle.

Lisää satoi viiden minuutin jälkeen, kun Otto Nieminen rouhi kauden toisen osumansa Oskari Siikin ja Heikkisen napsiessa syöttömerkinnät.

Kuuden minuutin pelaamisen jälkeen oli Lauri Pajuniemen vuoro. Kauden avausmaali syntyi Patrick Bjorkstrandin ja Joe Piskulan syötöistä.

– Se oli iso maali Laurille ja hän esiintyi muutenkin pirteästi töitä tehden ja luistellen. Tästä mennään eteenpäin, linjasi TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen ottelun jälkeen.

Mustavalkoisen erän huipensi 17 minuutin kohdalla Zach Budish, Filppulan ja Brandon Gormleyn toimiessa esivalmistelujen tekijöinä.

– Avauserä oli meiltä lähes tulkoon täydellinen erä. Saimme vauhtia pois Ilveksestä ja esitimme erittäin vahvaa hyökkäyspelaamista, näki Kaskinen.

Avauserän jälkeen TPS:n maalihanat sulkeutuivat ja Ilves nousi maali kerrallaan lähemmäksi turkulaisryhmää.

Ilves kavensi ottelun toisessa erässä tilanteeksi 1–4 ja kolmannessa erässä tamperelaiset kiipesivät jo maalin päähän, mutta TPS kesti ja kuljetti vieraspisteet mukanaan Turkuun.

– Kolmannessa erässä hyökkäämisemme jäi vähän vajaaksi. Puolustuspelaamisemme joutui testiin ja kestimme Rasmus Tirrosen ollessa viimeinen lukko maalillamme. Tämä oli meille ansaittu voitto, Kaskinen summasi.

TPS esiintyy seuraavan kerran lauantaina kotikaukalossa Gatorade Centerissä. Vastassa tuolloin syksyn odotetuimmassa jääkiekko-ottelussa Helsingin IFK. Varmista paikkasi lauantain näytöksessä, joka käynnistyy poikkeuksellisesti klo 19.30!

L