051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
7.1.2020

TPS järjestää Ville Vahalahdelle tribuutti-illan

”Tuntuu hienolta, kun kasvattajaseura arvostaa vanhoja pelimiehiä.”

artikkeli_vahalahti.jpg

Turun Palloseuran ja Rauman Lukon kohtaamisessa Turussa tammikuun 31. päivä on astetta suuremmat tunteet pinnassa. TPS kunnioittaa kyseisenä iltana Ville Vahalahden komeaa uraa turkulaisseuran neljän mestaruuden takuumiehenä ja ikonisena TPS-hyökkääjänä.

– Meille on suuri etuoikeus saada järjestää Villelle oma tribuutti-ilta Turussa. Kyseessä on äärimmäisen hieno ja arvostettu jääkiekkoilija ja vielä hienompi ihminen. Kun tähän yhtälöön lyödään vielä päälle Vahalahden kiistattomat urotyöt TPS:n eteen vuosien varrella, niin elementit ikimuistoiselle illalle ovat kasassa, kertoo HC TPS:n Head of Marketing and Communications Eero Tuominen.

Vahalahti debytoi TPS:n miesten edustusjoukkueessa kaudella 1998–1999. Kaiken kaikkiaan ”Vaha” pelasi turkulaisseuran paidassa 14 kauden ajan, joiden aikana umpitaitava laitahyökkääjä juhli neljää Suomen mestaruutta TPS:n riveissä.

– Tuntuu hienolta, kun kasvattajaseura arvostaa vanhoja pelimiehiä. Tulossa on varmasti ikimuistoinen ja tunteellinen ilta, johon toivon tietysti myös turkulaisyleisön saapuvan paikalle, lähettää Vahalahti terveisiään.

Ville Vahalahden tribuutti-ilta 31.1. klo 18.30, ottelussa TPS-Lukko.