171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
29.2.2020

TPS janoaa kotivoittoa Tapparasta

”Homman nimi on se, että pisteitä on pakko saada.”

artikkeli_tps_tappara.jpg

Turun Palloseura ja Tampereen Tappara kohtaavat lauantaina Gatorade Centerissä. Klo 17 alkavan ottelun käsikirjoitus on varsinkin turkulaisnäkökulmasta selkeä; TPS tarvitsee ottelusta voiton pysyäkseen mukana taistelussa pudotuspelipaikasta.

– Homman nimi on se, että pisteitä on pakko saada, tiivistää tilanteen TPS-puolustaja Eemil Viro vieläkin suoraviivaisemmin.

Turkulaiset ovat tällä hetkellä kymmenen pisteen päässä pudotuspelipaikasta. TPS:llä on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Porin Ässillä.

Tappara taistelee tällä hetkellä lähinnä runkosarjan kakkossijasta, sarjajohtajan Kärppien ollessa kymmenen pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena.

Tamperelaiset ovat hävinneet neljä edellistä otteluaan, joten nyt jos koskaan mustavalkoisella kotijoukkueella on sen kuuluisan iskun paikka. Nyt on pystyttävä.

TPS:n kokoonpanoon on kohdistunut muutoksia aivan ottelun alla. Keskiviikkona KalPaa vastaan tällin saanut hyökkääjä Teemu Väyrynen on sivussa illan ottelusta. Hänen tilannettaan seurataan päivä kerrallaan -statuksella.

Liigan maalikuninkuudesta taisteleva Lauri Pajuniemi puuttuu niin ikään kotijoukkueen kokoonpanosta. Pajuniemen sairasloman pituudeksi on arvioitu alustavasti yksi viikko.

Pajuniemen tilalle kakkosvitjan oikeaan laitaan nousee Hannu Kuru. Kokoonpanossa nähdään tänään myös Topi Nättinen sekä 17-vuotias Eetu Liukas.

Tee lippuostoksesi illan kiekkonäytelmään TÄÄLTÄ!

 

Illalla nähdään!