191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
18.1.2019

TPS jahtaa voittoa Lahdessa

”Osataan pelata. Nyt täytyy ruveta pelaamaan!”

18.1artikkeli.pngHaastavien aikojen keskellä etenevän Turun Palloseuran ottelut jatkuvat tänään Lahdessa Pelicansin vieraana. Vastaansa turkulaiset saavat sarjassa neljäntenä olevan Lahden Pelicansin.

Joukkueet kohtaavat illalla kolmannen kuluvalla kaudella, voittojen ollessa tasan 1–1.

Turkulaisten kokoonpanoon on tehty muutoksia edellisen Ilves-ottelun jälkeen. Loukkaantumisestaan toipunut Lauri Pajuniemi palaa mustavalkoisten kolmoskentän oikeaan laitaan.

Vastaavasti kokoonpanosta tänään puuttuvan Kaapo Kakon tilannetta seurataan Day-To-Day -statuksella.

– Rehellinen palaute viime pelistä oli se, että olimme lähellä, mutta fokus ei ollut riittävä. Eli näennäisen hyvä ei loppujen lopuksi tuota mitään ja kaikille jää haalea olo, painottaa TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

– Haetaan vähän jo playoff-meininkiä. Jokainen tietää mitä yhden yksittäisen pelin voittaminen vaatii. Mennäänkö maila yhdessä kädessä puolittain tilanteisiin, vai mennäänkö me voittamaan niitä tilanteita. Sitä jälkimmäistä haetaan tänä iltana, Kaskinen jatkaa.

TPS:n hyökkääjä Jonne Virtanen ei säästele sanoissaan illan ottelua silmällä pitäen.

– Jokaisen on katsottava peiliin. Turha etsiä syitä muualta. Kaikki ovat varmasti nähneet, että osataan pelata. Nyt täytyy ruveta pelaamaan, linjaa Virtanen.