231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
11.9.2019

TPS ja Visma Financial Solutions Oy jatkavat yhteistyötä kaudella 2019–2020

Joukkue valitsee joka kuukausi luotettavimman TPS-pelaajan.

visma_artikkeli.png

Viime kaudelta tuttu TPS:n kuukausittaisen luotettavimman pelaajan selvitys jatkuu entistäkin paremmalla konseptilla kuluvalla kaudella.

Luotettavimman pelaajan konseptoinnissa on mukana itseoikeutetusti Visma Financial Solutions Oy, joka tarjoaa lokakuusta alkaen luotettavimmaksi pelaajaksi valitun TPS-pelaajan "sydänhaastattelun" TPS:n kanavissa. Jatkossa TPS:n joukkue saa keskuudessaan valita kunkin kuukauden luotettavimman pelaajan, joka pääsee kertomaan ajatuksistaan ja pelisuorituksistaan kameran eteen.

– Luotettavuus on Vismalle erittäin tärkeä asia, mikä näkyy myös yrityksemme arvoissa. Visman Kuukauden luotettavin pelaaja -konsepti lanseerattiin yhdessä TPS:n kanssa viime kaudella ja se saa nyt jatkoa kaudella 2019-2020. Kuten kaikki tiedämme, luottamusta ei ansaita hetkessä – ei ainakaan Turussa ;)

–  Myös tästä syystä yhteistyö saa jatkoa, taustoittaa Visma Financial Solutions Oy:n markkinointijohtaja Kristian Lindén.

– Yrityksemme tarjoamat laskutuksen ja perinnän ratkaisut kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Jatkuva palveluidemme kehitystyö pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Jokainen ymmärtää laskutuksen olevan siinä määrin herkkä alue, että sitä ei anneta toisten käsiin ilman luottamusta asian osaamisesta, Lindén jatkaa.

– Mielestäni on hienoa tehdä yhteistyötä yhden Suomen tunnetuimmista urheilubrändeistä kanssa, jolloin myös omat perintä- ja laskutuspalvelumme saavat näkyvyyttä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti arvokkaassa yhteydessä, Lindén kiteyttää.  

Kuluvan kauden ensimmäinen Visman Kuukauden luotettavin pelaaja -haastattelu nähdään lokakuun alussa, ja silloin keskipisteenä on syyskuun luotettavimmaksi valittu TPS-kasvo.